Tue, Jun. 10th, 2008, 10:34 am

Es domāju, es prātoju, es meditēju un meklēju gūglē.

Vienalga, nesapratu, kādam suņa igrekam ir vajadzīgas dažādas zvanu melodijas dažādiem zvanītājiem? Numura noteicējs ir? Ir. Tu to telefonu vienalga rokā paņemsi? Paņemsi. Nu tad arī noskaidrosi, kāds nolādēts liktenis tevi sagaida, kam tev padsmit melodijas?

Tue, Jun. 10th, 2008, 10:46 am
[info]krii

Paga, - ja zvana kāda šobrīd nevēlama melodija, ir lieliska iespēja neiespringt, neaptupties ielas malā, nekratīt ārā no somiņas naudas maku, saulesbrilles, lūpukrāsu, skropstu tušu, flešiņu, salvešu paciņu, korķu viļķi un vēl-sazin-ko, lai beidzot izrautu telefonu!

Tue, Jun. 10th, 2008, 11:02 am
[info]sirdna

Tad to nevēlamo varbūt piegriezt vispār, lai klusē? Jo nevēlamie parasti zvana, zvana un atkal zvana, bet tās nevēlamās meldijas ir jāklausās mentāli nestabiliem cilvēkiem, kuri novēl telefona īpašniekam visādas nesmukas lietas, jo viņiem tramvajos padsmit reizes jānoklausās "Murka", izpildīta ar pilnu tvaiku, un es teikšu, kā ir, tie mūsdienu telefoni var rēkt.

Tue, Jun. 10th, 2008, 11:11 am
[info]noisiite

Es piekrītu [info]krii teiktajam, bet esmu par slinku, lai visus tagad dikti grupētu. Un ir arī normālas zvanu melodijas, kas netraumē citu cilvēku psihi.