Thu, Jan. 24th, 2008, 11:12 am

Vispaar, tas ir interesanti, kad cilveeks iztaisaas par friiku un apvainojas, kad tiek par taadu uzskatiits.

Saciisim, Janka uzmaalee sev zaljas luupas pa pusi sejas, uzvelk minisvaarcinjus un novelk apenes, noskuj pusi galvas un uztetovee uz pieres bibi, un veic citas radoshas atrakcijas. Peec tam iziet Lejasdricaanu ielaas un no sirds pukojas, ka uz vinju, ziniet, luur, un kaa tas pazemo vinja cilveecisko cienju.

Thu, Jan. 24th, 2008, 12:22 pm
[info]shelly

Protams, jālūr būtu ar cieņu un apbrīnu! :)

Thu, Jan. 24th, 2008, 12:35 pm
[info]nulle

Tu esi pārliecināts, ka viņš pats sevi sauc par "frīku"? Ja nesauc (tā, kā tu viņu nosauc), tad, vismaz manuprāt, parādās visādi jautājumi, ko viņš gribēja teikt, vai viņa apvainošanās ir nepamatota, utt.

Thu, Jan. 24th, 2008, 12:57 pm
[info]sirdna

Ak, ja rozi nosauks citaa vaardaa, vai taa smarzhos savaadaak?

Thu, Jan. 24th, 2008, 01:06 pm
[info]nulle

smaržos tāpat

Thu, Jan. 24th, 2008, 02:03 pm
[info]balrogh

Ja šādi uztaisijies cilvēks besās par ko, ka uz viņu blenž, tad viņš šādi sataisās, iespējams, ne to īstāko iemeslu vadīts (nejūt īsti sevī vajadzību pēc tā u.tml.) Ja es šādi taisītos, tad man pofig par to ka blenž - es to darītu tieši savas cilvēciskās cieņas dēļ, jo tā justos, ka vajag, un tad jau sabiedrības viedoklis man ir pie pakaļas.

Thu, Jan. 24th, 2008, 02:37 pm
[info]tiesibsargs

kad cilveeks iztaisaas par friiku

lūk šeit jau viss sākas. kurš/kuri nosaka, kas ir frīks? uz kāda pamata?

Thu, Jan. 24th, 2008, 03:27 pm
[info]sirdna

Skaistums, taapat kaa negliitums, ir, taa teikt, acii, kura skataas. Katram cilveekam (pat Jankam) ir savs priekshstats par to, kaads ir un kaads nav friiks. Janka ir puuciigs, jo vinjam tiek dariits zinaams, ka vinjs ir friiks, lai gan vinjam liekas, ka vinjs ir indigo beerns, bet friiks ir kaiminju Gunaars, kursh kozh zvirbuljiem galvas nost. Tagad, kad sabiedriskaa doma noliek vinju vienaa liigaa Jankas nicinaato friiku Gunaaru, Janka ir dusmiigs.

Kursh nosaka, kas ir friiks un kas ne? Imho, to nosaka leerums cilveeku un apstaaklju, kuri ietekmeejushi katras personiibas un taas uzskatu un reakciju sisteemas veidoshanos, kaa arii konkreetaa situaacija.

Riodezhaneiro karnevaalaa Janka buutu populaars puisis. Kad vinjs shaadaa uniformaa iziet tiiriit sniegu pie Lejasdricaanu pienotavas, vinjsh ir friiks.