Sinister ([info]sinister) rakstīja,
@ 2015-09-09 15:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kuce
Agrāk kaut kā nebiju sastapis kuci, varbū tikai pa vienai katrā darba vietā. Bet dažas ir tomēr reāli ir kuces. Kuci raksturo spītība un neatlaidīga iecirtība. Kuce savā kuces prātā ir iedomājusies kaut kādu huiņu un tapēc tagad izmantos pasīvās agresijas "gan es viņam ieriebšu" tehniku.

Runa nav sievu vai meiteni. Runa ir par darba kolēģi: kontrēti par projektu vadītājas un dizainera saspēli.

Kuce sapišās tad, kad klients viņu ir sadračījs un kuce sāk mīzt. Tad kuce sāk savu darbību. Kuce arī nesaprot, un būtiskākais - nav ieinteresēta iedziļināties tajā, ka dizainerim ir dziļi pohuj, kā arī to, ka dizainerim ir 101 fails, projekts, teikums, bilde un komats. Ka dizainerim jādod skaidri darba uzdevumi un skaidri norādījumi.

Tad dizaineris liek pārstrādāt kucei savu darbu.

Kuce apvainojas. Apvainojas pamatā jau uz sevi, bet "vainīgs ir viņš". Jo viņš ir viņš un viņam ir pohuj, kamēr kucei galvā prāta vētra un mēnešreizes. Un kuce ir nogurusi.

Tad kuce nedod vajadzīgo informāciju. Dizainerim ir pohuj, jo viņam ir 101 fails, projekts, teikums, bilde un komats, bet kucei deg deadline un klients viņu ir sadračījis. Tad kuce ir sprukās un turpina apvainoties un izmantot pasīvās agresijas "gan es viņam ieriebšu" tehniku.

Kuce.. nezin kapēc citām projektu vadītājām nav šādu problēmu? Varbūt saproti, ka tavi vienīgajai neadekvāti skaļie papēži uz lamināta grīdas komunicē nevis spico dāmīti, bet tupu krievušku?

Citiem vārdiem: ej dirst. Tu esi kuce. Tu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?