aizdedzies! ([info]sin) rakstīja,
@ 2003-07-12 20:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:apskaidriibu guvis
Mūzika:BUSH - The People That We Love

!
esmu nonaacis pie viena diezgan svariiga secinaajuma... ka ..es daudzas lietas uztveru par tik pashsaprotamaam, ka neuzskatu vajadziibu par taam runaat.. bet RUNAAT tomeer VAJAG ..jo tagad saprotu ka daudz, kas ir nevajadzigi nokluseets un daudz kas nepateikts.. un no taa ir ceelushies paarlieku daudzi nevajadziigi paarpratumi..

..atminos, ka vienaa nesen redzeetaa filmaa bija liidziigi teikts:~"...par cilveekiem mees zinaam tikai to, ko vinji pashi pasaka.."



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nin
2003-07-12 22:31 (saite)
itkaa jau vajag visu izrunaat..bet tas ir tik gruuti, un neizrunaajot rodas tik daudz probleemas un sirdeesti ;/ ek...

(Atbildēt uz šo)


[info]blackstar
2003-07-13 04:18 (saite)
starp runaat un nerunaat es biezhi izveelos otro - lieki pateikti vaardi grauzh vairaak nekaa nepateiktie, tas gan neattiecas uz ljoti tuviem cilveekiem..
tagad veelos, kaut kaads ar mani nebuutu shodien runaajis nemaz, nevis pateicis visu, ko pateica. tie vaardi kaut kur palika, netiek prom....

(Atbildēt uz šo)


[info]papalisij
2003-07-13 10:12 (saite)
.. mandomaat.., arii bez pashsaprotami.., ir jaarunaa..
Tevi nesapratiis, .. nejutiis.., ja nerunaasi..
.. tak taa arii nav nekaada garantija..
.. un tomeer...s

(Atbildēt uz šo)

zini schito??
[info]h2o
2003-07-14 03:55 (saite)
iedomaajies, ka tev palikusi viena stunda ko dziivot, un tev ir iespeeja piezvaniit tikai vienam cilveekam. kam tu zvaniitu, un ko tu teiktu??? un kapeec gan tu to nedari tagad?

(Atbildēt uz šo)


[info]yuna
2003-07-15 00:16 (saite)
Runaajt par lietaam mees taas padaram REAALAS, ti, izrunaajot skalji to kas Tev piem i pashsaprotami Tu samazini risku apmaldiities savaas domaas..
tachu kas veel i svariigi: kameer pastaav iepeeja ka Tu pats vari apmaldiities "pashsaprotamaas lietaas" un bonusaa vel noklusee to ko saproti, tikmeer cilveeki (apkarteejie) vispaar var saskatiit kaut ko biistamu SEV, jo kaa paarsvara domaa-ja klusee tad vai nu slepj, vai nu uzskata sevi par paaraku- tas neder, liidz ar to pec iespeejas biezhaak jaizrunas visu kas i sakraajies, ta ir vieniiga iespeeja saglabaat lidzsvaru.
un lidzsvars ir paraak nestabils un rets jeedziens, lai to negribetu dabuut..
vismaz es taa domaaju:))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?