aizdedzies! ([info]sin) rakstīja,
@ 2007-11-30 09:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: :)
Mūzika:Nina Simone - O-O-H Child [Mix]



vnk apbrīnojami, kā lietas mainās..

avatar ieminējās par Ratniekiem un līdz ar to nokļuvu līdz www.ratnieki.lv ..

un manām acīm paveras fantastika un nostaļģija uzjundī.. :)

mēs taču ar māsu no maziem gadiņiem līdz skolai pa turieni nodzīvojāmies.. jo tur bija mūsu bērnudārzs!



bērnudārzs fonā - priekšplānā esošā ēka toreiz bija kinoteātris, uz kuru mēs visi gājām trešdienās.. un rādījā tur viskautko sākot no multenēm, beidzot ar asiņainām kara filmām (es nezinu tas bija kautkāds visLatvijas repertuārs vai kas).. mēs tāpat visu skatījāmies ar interesi..
bet pati doma - īsts kinoteātris, teju, meža vidū.. kur apkārt dzīvo labi ja kādi pārsimts cilvēki ir vnk ģeniāla ideja!

kamēr bija padomju laiki viss vēl tur notikās, bet padomju laikiem beidzoties viss kautkā pasīka un sāka putēt ārā.. bērnudārzu likvidēja un visa saimniekošana arī izsīka - un pat nezinu kas bija tie cilvēki, kas vispār palika tur dzīvot.. kautkad pirms kādiem 7 gadiem bijām paņēmuši vecāku mašīnu un aizbraukuši.. diezgan bēdīgi tad vēl viss tur izskatījās..

tagad mūs bērnu dienu kinoteātris izskatās tā..


tiesa - tagad tur ir viesnīca..

un jau toreiz visvisapkārt bija kolhoza ābeļu lauki.. no kuriem mēs nesām ābolus bērnudārza virtuvei, ēdām cik lien un tāpat biedējām zaķus =:*


bijušās kolhoza cūku fermas vietā tagad - aktīvās atpūtas centrs! :D


šeit bija autobusa pietura - kura bija ļooti ļooti svarīga vietiņa, jop bija laiki - kad pirmdienās mēs tikām atvesti un tikai 5dienā braucām mājās.. āj diezgan paraudājām toreiz no vecākiem atvadoties.. bet nu tā kā tētis braukāja apkārt pa pasauli - mamma mūs nevarēja izvadāt..


otrā pusē bija veikals - un mēs kamēr audzinātājas nemanīja līdām pa rotaļlaukuma žoga apakšu un skrējām pēc cepumiem Selga! :D



vispār toreiz tā bija cita pasaule.. bērnudārzā mums bija apgleznotas sienas, pagraba virtuvē mums cepa maizi uz kļavas lapām, gājām pastaigās pa apkārtnes mežiem pļavām un takām un viss tā jauki bija.. :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?