aizdedzies! ([info]sin) rakstīja,
@ 2007-04-05 11:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Moby - The sky is broken



..smejies vai raudi.. pēdējā laikā 'fonā' vislaik skan Madonnas 'Hollywood'.. :)
un vispār kautkāds vieglums piemeties..
un lai ko arī citi teiktu.. ir ir.. joprojām Trakājā Pjerro tas vieglums un liriskums..
"Film is like a battleground, love, hate, action, violence, death...in one word , emotion."
tā pat nav filma.. bet gan dzīve.. dzīve.. tieši tāda kādu mēs katrs dzīvojam un varam izdzīvot.. un izvēlēties no kā aizbēgt, un kā to visu izbeigt..



un ikreiz kā manā paskastītē iekrīt lidsabiedrību īpašie piedāvājumi.. mani pārņem trakums.. šorīt pat kādas pāris stundas nevarēju saņemties atvērt.. bet tad nomierinājos un ar vienu aci tomēr ielūkojos.. nevaru izvēlēties vai izmantot iespēju aizlidot uz Liepāju vai Maljorku.. jo esmu galējību cilvēks un tas kas sarakstiņos pa vidu nešķiet interesants.. :DD bet nu vispār baisi baisi ar tām plašajām iespējām..

un tad vēl trešais par ko gribēju parunāt.. par to ka es tikpat kā nespēju citiem atrādīt savas bildes..
vai nu tā ir pārlieku paškritika.. vai vienkārša nevēlēšanās kādam vispār kautko rādīt.. jo šķeit manā galvā ir iezadzies princips.. ja tā nav pārdodam par saviem 100 tūkstošiem, tad nav vērts to vispār nevienam rādīt.. jo ikdienu mēs taču šķirstam žurnālus un skatlogos ir taaaadas bildes.. kuram mēs labākajā gadījumā veltam 10sekundes papētot kādu interesantu detaļu vai vispār vienkārši pāršķiram.. un paziņojam, ka taj žurnālā vispār nav nekas interesants.. lai arī viena žurnāla kopējais budžets ir teju miljons.. who cares..? noone cares! šāda attieksme ir neizbēgama, ja ikdienu tiek skatītas pasaules labāko fotgrāfu arvien jaunas un jaunas, vai arī vēl neredzētas bildes.. jā jā.. noteikti ka tādā veidā pašapziņa uzlabojas un dzimst jaunas idejas!! -patiesībā rokas nolaižas, jo pārsvarā tajās bildēs ir tik brilliant idejas.. ka šķiet tev tiek atņemtas iespējas, ko līdzīgu atkārtot..
bet patiesībā nav jau tik traki.. ka pa mākoņiem vien.. joprojām jūsmoju par draugu galerijām.. jo tajās arī ir sastopamas tik satriecoši iespaidīgas un lieliskas bildes.. kas ir nesakaudīgas apbrīnas vērtas..
bet tomēr jaapdomā.. kautkāda bilžu "izlikšana".. nu tā lai gluži tās nespiež nost.. cietos diskus.. ar savu pārlieko daudzumu..
bet ir aizdomās.. patiesībā nupat uzausa.. ka man fotogrāfēšanā vēl nav izveidojies vienots stils.. bildēju visu pēc kārtas un dažādā tehnikā un stilistikā.. un tieši tā vienotības trūkuma dēļ .. ir grūti sevi prezentēt.. bet tomēr pa brīvdienām būs jāpiedomā pie maziņiem un aptuvieniem kopsaucējiem.. savādāk esmu tāds.. nenoteiktais es..

nu un jā .. pēc drusciņ vairāk kā stundas šodien mūsu iestāde beidz darbu! :D un priekšā 4 brīvas dienas .. varēs sēdēt mājās.. krāsot olas un skatīties pa logu sniegputenī! :DD





(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?