Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
fjokla savulaik šeit jautāja, kas tas par kultūras kodu tādu vai vienkārši nenormālību, ka pieauguši vīrieši nes savu draudzeņu miniatūrās rokassomiņas (un nevis tašu ar laptopu, brutu vai dārzeņiem iekšā, bet tieši tās mazās, kur vieta lūpukrāsai un kabatslakatiņam). Es neatceros, ko jūs fjoklai komentāros atbildējāt, bet skatos tagad uz to kačoku ar oranžu rokassomiņu plecā (lencīte, ja kas, knapi apkārt iet tam tricepsam, somiņa padusē bezmaz pazūd), skatos, un man šķiet, ka viņam vienkārši patīk tā somiņa. Un tiem citiem, kas tā nes, arī patīk.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 26. Augusts 2012, 10:52, [info]virginia_rabbit commented:
klau, offtopic. Es nevaru pie tevis vairs atrast ierakstu par Cēsu festivālu. Gribēju mazliet atsaukties, rakstot par Kaseles dOCUMANTA. Tipa, "kāds draugs teica, ka Cēsīs bija.."
[User Picture]
On 26. Augusts 2012, 11:23, [info]simamura replied:
Bet es jau nerakstīju par festivālu. Pāris dzēruma ierakstus par būšanu tur jā, bet neko taču par mākslu. Un aizvēru ciet, jo stulbi un dzērumā.
[User Picture]
On 26. Augusts 2012, 11:27, [info]virginia_rabbit replied:
tieši tas jau pats labums bija! nu, tad es interpretēšu pēc atmiņas.
[User Picture]
On 26. Augusts 2012, 11:45, [info]simamura replied:
Paskatījos atpakaļ, un redzu, ka tur bija tikai tik daudz, cik pie blakusgaldiņa noklausīta klača, ka domniekiem nepatīkot, kā festivāla apmeklētāji iznesoties: staigājot ar dzērieniem un esot skaļi un visu izbradājot. Viss pārējais bija par to, kā es neko neredzēju.
[User Picture]
On 26. Augusts 2012, 11:53, [info]virginia_rabbit replied:
es teikšu apmēram tā: "kā kāds draugs reiz rakstīja par festivālu Cēsis: ka lielākais labums ir tas, ka vīns glāzē nepaspēj atdzist, aizejot no viena objekta līdz citam, bet mākslu viņš labāk bauda galvaspilsētā"
[User Picture]
On 26. Augusts 2012, 11:56, [info]simamura replied:
Tas nav aiz lepnības, tas ir aiz savu ieradumu tizluma, bet kad no rīta iebraucām cēsīs (atveda ar mašīnu beigās), nekādi nevarējām trāpīt centrā - kā braucām, tā cauri, kā braucām atpakaļ, tā atkal cauri un ārā. Bet kā beidzot trāpījām, tā uz visu dienu apsēdāmies kafē rīga. Nekāda māksla vairs nerūpēja. Un vēl nespēju pievienoties kopējai jūsmai par atdzīvināto mazpilsētu. Tik vien, ka ir jancīgi paņemt vīnu kafē, iet pāri ielai to dzert, tad pēc cigaretēm uz citu kvartālu un pačurāt uz vēl citu. Un vīns tikmēr nav paguvis uzsilt. Bet ir dzirdams jau, ka pēc festivāla dome lemšot, kā to ierobežot, jo vazājoties pa visu pilsētu ar alkohola glāzēm rokās un izmīdot mauriņus, un tā. Tāpēc arī neticu nekādai šādi atdzīvinātai mazpilsētai.
[User Picture]
On 26. Augusts 2012, 11:59, [info]virginia_rabbit replied:
nuja, paldies. es tikvien kā mazliet pieskāršos tam, ka Kasele un Cēsis abas izvietotas pakalnos un atdzīvojas uz festivāla laiku, bet vispār jau sakara nekāda abām nav.
[User Picture]
On 26. Augusts 2012, 12:10, [info]simamura replied:
žēl, ka šeit nav neviena, kas tiešām visum mākslu apskatījās un tieši tāpēc uz turieni brauca. Vēl varu pateikt, ka bija patīkami tur neredzēt debīlās tradicionālo latvijas pilsētas svētku izpausmes.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry