Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
runājot par 1.slimnīcu, redzu, ka visi, kas atbalsta "lēmumu" vai arī vispār atrodas globālajā letarģiskajā pohujā, pārstāv totalitāro dārza rūķu mīļotāju lõģiku - visam tātad jābūt rātni pielaizītam, uķuķū smukiņam, un visi sadodas rokās un tamlīdzīga huiņa.
es izņemot savu piedzimšanu un pāris thrilling draugu apmeklējumus tur neko neesmu piedzīvojis, bet tādām vietām manā pasaulē jāturpina pastāvēt, jā, ar visām jūsu aprakstītajām gotiskajām šausmām, tāpat kā smirdīgajam rīgas cirkam, maskačkas kolorītam, vārtrūmēm, šaubīgiem darījumiem utml jeb īsi sakot, jebkuram asimetriskumam, kas man atgādina, ka dzīvot ir bļā ku interesanti!
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 1. Augusts 2009, 13:06, [info]f commented:
1. slimnīca ir leģendāra :)
[User Picture]
On 1. Augusts 2009, 13:12, [info]simamura replied:
tur jau tā lieta!
* * *
On 1. Augusts 2009, 13:17, [info] commented:
es varu arī Tev, tāpat kā rasbainiekam, izteikt uzaicinājumu atbraukt uz ogres slimnīcu, ja dzīvei asuma piegaršas trūkst.

un, par 1. slimnīcas slēgšanu runājot - es esmu par to, lai ka slimnīcām ir jāpastāv, bet bez gōtiskajām šausmām - un nevis tāpēc, ka visam jābūt smukiņam un pielaizītam, bet gan tāpēc, ka cilvēka korpuss ir trausls un neatjaunojams. un, ja man kādreiz, nedod dies, radīsies nopietna vajadzība pēc hospitalizēšanās, tad es negribu, lai mani tur sagaida dirsīgs un apdzēries personāls, kam viss un visi pohuj un kas apendiksa vietā sāk graizīt nieri, lai pēc tam tikvien noteiktu kā - piedodiet, kļūdījāmies.
(es te nemaz negribu domāt par to gadījumu, kad sievieti ar 30% ādas apdegumu aizsūtīja mājās, no kurienes viņu pēc dažām stundām jau iznesa ar kājām pa priekšu)

[User Picture]
On 1. Augusts 2009, 13:26, [info]simamura replied:
slimnīcas slēgšana šādus gadījumus krasi samazinātu, protams. jo tiem vienkārši nebūtu kur gadīties.
On 1. Augusts 2009, 13:37, [info] replied:
vēlreiz atkārtošos - es neesmu par slēgšanu.
bet perspektīvā skatoties, esmu par drastisku reformēšanu, sakārtošanu un drakonisku sodu ieviešanu medpersonālam - paši zina, par ko.
[User Picture]
On 1. Augusts 2009, 13:57, [info]iokaste replied:
1. mā slimnīca ir pilnīgs pizģets - bet man tur dzivību par 50 saņiem izglāba - soo pateicīgs poklons..
* * *
[User Picture]
On 1. Augusts 2009, 14:09, [info]begemots commented:
Klau, man ir pilnīgi pofig, KĀ tur izskatās -- manas estētiskās jūtas slimnīcas neaizskar -- pārāk daudz viņās ir nācies uzturēties.

Mani toties interesē, lai tīri tur ir pietikošā daudzumā tas absolūtais minimums ar sava darba darīšanas apziņu, kas ir pamatā profesionālismam un kas šajās profesijās ir nepieciešams.

Tas man ir ievērojami svarīgāk par estētisko baudījumu. Asimetriskumu es pataupu tiešām Maskačkas kolorītam, kurā es dzīvoju bērnību un esmu atgriezies arī tagad.

Laimes spēli atstāsim vārtrūmēm.

* * *
[User Picture]
On 1. Augusts 2009, 14:26, [info]kro commented:
pizgec, jaasuuta alibaba paliigaa.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry