silko ([info]silko) rakstīja,
@ 2009-11-02 11:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nekrologs vai?
Neesmu sevī novērojis pārlieku lielo homo, bet vienu vīrieti no starptautiskās korporācijas apbrīnoju.
Viņam vienmēr bija tīra mašīna, drēbes tikai un vienīgi no dizaineriem, katru dienu veltīja vismaz 30 minūtes, lai pie visiem pieietu, rokās turot jaunāko dienas biznesu un pa retam mēnesī kapitāla izdevumu, sasveicinātos, pajokotu, padiskutētu par pēdejām tendencēm, kā nu ar kuru, ekonomika, politika, mode, auto.
Kas te ko apbrīnot, varbūt tikai ievērot vajadzētu un īpaši uzmanību nepievērst, bet apbrīnas vērtas nav viss iepriekš uzskaitītās īpašības kā tādas bet gan komplektā ar vēl vienu - proti izcilu, dabisku stulbumu. Ieņemot amatu kuru saīsina ar trīs burtiem, kas vienmēr sākas ar C, pēc sabiedroto modes, likās ļoti dīvaina tik ilga kopā būšana. Patiesībā neadekvāti ilga. Tomēr teorija par to ka personām ar trīs burtu amata saīsinājumu vienīgais tiešais pienākums būtu deleģēt. Un vienīgais karjeras nepastarpināts paša lēmums ir par piena izvēlē ofisā, liek domāt, ka cilvēks tomēr apzinās savu potenciālu un īsto vietu.
Tad nu beidzot viņš ir gone un neba saprātīgi, tāda pati figūra tikai ar nedaudz stiprāku burtu kombināciju pielika savu roku, līdzīgi kā zolītē kur partijas vidū uz ercena devītnieku tiek izmesta sākumā pīķene bet pārsista ar kreiceni.

Sēroju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?