silko ([info]silko) rakstīja,
@ 2007-06-13 21:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
everyday living
 Sanācis tā, ka es, ļoti tālredzīgs indivīds būdams, nokārtoju sev braucienu uz netālo sociālistiskas valsts galvaspilsētu, kas tieši šobrīd ir pārpilna ar briseles ierēdņiem, kandidātvalstu pārstāvjiem un, kā nu bez tā - krieviem. Protams mana tālredzība neaprobežojās tikai vien ar mītiņu norunāšanu no galvas izvēlētā datumā, ļoti intīmā vietā atrodoties.
 Protams es kā ļoti prātīgs un visādi savādāk konsekvents subjekts par to aizmirsu līdz pat pagājušās nedēļas vidum. Pa cik secība ir jāievēro tad sākumā tiek iegādāta biļete, nevīžīgi paziņojot par to tūrisma kompānijai, pēc tam neatbildot uz tās zvaniem un rezultātā saņemot pelnīto - pašu apkaunojošāko vietu fokerī kādu vien var iedomāties - Biznesa klases biļeti turp un atpakaļ.
 Where are you staying? Uzjautāja man pirmdienas kafijas pauzē kāds nenosakāmas tautības pārstāvis. uz ko es atbildēju - O! that's really good question.
 Pēcāk drudžaini sāku meklēt hoteli, moteli dajebko kādu 40 km rādiusā. Pēc kādām 2 stundām uzzīmējās variants uz tekošo nakti, kā izrādījās vēlāk tas bija Suite numuriņā par triple price jeb kādām 2 minimālajām LV mēnešalgām. Kruta, pašam sava sauna. vakariņas numurā, šampaniets uz galda, brokastis gultā, porno kanāli bez maksas un daži ekstra piedāvājumu bukleti no austrumiem uz galda!
 Nākamā nakts tika sazīmēta 50 km no Galvaspilsētas par normālu divu personu vakariņu cenu ganbejā. Tā bija šausmīga vieta skaistā apvidū, to, ka tā ir bērnu un pusaudžu nometne sapratu tikai tur esot, kad tur esošo ēdnīcu apsēda krieviski runājoši mazi indivīdi ar bezizmēra audzinātāju! Toties noskatījos tādu kā KVN izrādi sīko izpildījumā ar krievu popmūzikas pauzēm.
 Šonakt paveicās, atrodos normālas cenas normālā viesnīcā ar satriecošu skatu uz Pilsētas centrālo daļu.
 Tā lūk trīs dienu laikā padzīvoju kā kings, kā kurdu bēglis un šodien atgriezos savā ierastajā vidē. Naisīga līknīte.

 Sirdi man silda biļete uz fokera pirmajiem krēsliem, ķermeni balts flaneļa halātiņš, kurš man tīri tā neko sev piestāv.

Gribu atpakaļ uz mājām! Paskatoties uz šeduleri šai vasarai kāds apzinīgāks pilsonis nosirmotu. atpūta sekos no augusta vidus. visdrīzāk automašīnā un bezmērķīgā ceļā uz...kautkurieni . Es sev to apsolu.!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?