silko ([info]silko) rakstīja,
@ 2007-02-22 13:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nordic Combined
Šitas skandināvu lauskis kiko pamatīgāk nekā mūsu pašmāju. Bet tas ar saprotams, jamie tač hosto, piemēram, tādu lietu kā Santaklausu un kā zināms tad santaklausam neklājas būt siltumā.
 Perfekcionisms dažreiz līdz riebumam!

 Autobusa biļete maksā 5 reizes dārgāk nekā pie mums, tāpat arī mēnešbiļetes, bet cilvēku autobusos ir 5 reizes mazāk, autobusu maršrutu ir 5 reizes vairāk, bet mums sabiedriskais "staigā" 5 reizes retāk. Līdz ar to par 5 reizes lielāku cenu Tev, patērētāj, nav jāgaida autobuss 5 reizes ilgāk un nav viņā jājūtās kā vienam no "Rīgas šprotēm" un palikusī distance līdz savam  miteklim ir 5 reizes īsāka, jo maršrutu vairāk.
 Sabiedriskā pietura ir stikla, just like pie mums tagad parādās, bet, tev, esot meža ieskautā ielokā, kur tuvākā ēka ir tā, kas tālumā rēgojās ar Bauhaus gaismas reklāmu, ieejot viņā, tā automātiski izgaismojās, tev ir skaidri saredzams atvāžams soliņš (ar mīkstu, pieliekamu segumu, lai pakaļu neapsaldētu laikam, jo vasarā bija vnk metāla) autobusu saraksts 3 valodās, vietējā rajona karte ar iezīmētiem autobusu maršrutiem, visādi telefona numuri.
 Kamēr es vēroju pieturas iekārtojumu, man garām pabrauca divi autobusi ar kuriem es būtu ticis uz to iepirkšanās centru, lai iepirktu tik vitāli nepieciešamo šalli, cimdus un cepuri, labi pofigū, paskatos sarakstā. pēc 4 minūtēm būs vēl viens un tad pēc 2 vēl viens, gan jau, ka tie apstāsies. Hujuški, izrādās tas autobuss ir jāstopē. sapratu to tad kad palaidu garām to kas pēc 4 minūtēm nāca un mīnuss 23 pēc celsija piespieda tomēr mani stopēt to autobusu!
 Izrādās 50 EUR banknote ir par lielu, lai varētu iegādāties biļeti, kas derīga pusotru stundu jebkurā sabiedriskajā tajā reģionā, līdz ar to nācās braukt pa zaķi, kā teica šoferīc ar neviltotu nožēlu "Now You have to travel for free", aborigēni gan iekāpjot novelk magnētiskās kartiņas gar piestiprināto aparātu, saņem zaļo gaismu un soļo tālāk.
 
 Lielveikals atrodas dzelzceļa un Autobusu galapunktā. pēc izmēriem pielīdzināms Alfai. Cilvēku ne visai daudz, moš tapē ka darbadiena. Bet ir viss. Viesnīca, Naktsklubs, Bārs, Krievi utt.

 Tad nu kad nu es iepirku savu šalli cimdu un cepuri Antilā un nolēmu iečekot vhatels. Un te nu es nonācu vienā apavu veikalā. piemērīju iepatikušās kurpes, paskatījos uz cenu, 150 eurikos un blakus karājās papīrīts, kas vēsta par to, ka 50% tā kā nost. Uzmēru. der ok.! par brenda kedām 75 euriki nelikās daudz un laimīgs soļoju meklēt stafu. Stafu atrodu un saku - Ai vana dzīs, havmač? (drošības pēc)!. mazā skandināvu meitene ar stiprajām kājām, kā bulta aizšaujās līdz stendam paķer otru, kreiso kājas kurpi un atskrienot atpakaļ saka.
-We have left only this pair, we accidentally sold wrong pair, so you have to buy right 45th left 44th size.
- and person who bought it did not come back?
- No.
- And every item in that shelf you have with wrong size pair's?
- No, only this one.
- Sukas, bļe!
- Sorry, sir?
- No thanks then, nothing!

Reāla škrobe vēl tagad, nekad nekad vairs neiešu tajā veikalā! :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]au_ra
2007-02-22 14:22 (saite)
Ticu, ka nekad, nekad vairs neiesi tajā veikalā :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?