zvejnieks ([info]zvejnieks) rakstīja,
Re: varbuut Dievs ir atstaajis mani?
Fantastiski! Esmu tikai 2 dienas kā cibā,bet man jau ir ar ko parunāt! Es jau parasti nelienu nekur internetā.Pat draugos neesmu[apzināti],bet nez kāpēc man vajadzēja cibu.Iespējams,lai parunātu ar Siliju.
Es jau te palasu dažas dienasgrāmatas.Atradu arī daži pazīstami kristieši šeit cibojas.Faktiski esmu pārsteigts par to,ko cilvēki raksta.Tik daudz bezcerības,tik daudz salauztas dzīves!Bet visi viņi ir brīnišķīgi,jauni,skaisti cilvēki.Ak,Kungs,es nezinu,kā viņiem palīdzēt!...

Ok,tas tā,silij,manas šī brīža pārdomas.
Es arī esmu gājis cauri daudziem tuksneša laikiem savā dzīvē.Daži ļaudis,kuri dzirdējuši manu liecību,saka ''kā to visu var izturēt?!...''.Ja turpināsim sarakstīties,iespējams,tev arī pastāstīšu,kas notika ar mani.Izejot cauri dzīves grūtībām,pats galvenais,neesmu pzaudējis ticību un attiecības ar Dievu.
Arī man ir bijis laiks,kad domāju''Dievs mani ir atstājis''.Tomēr es neiekritu depresijā un nenodarbojos ar sevis žēlošanu,bet meklēju vēl vairāk Dievu.Jēzus saka,vai jūs ar savu zūdīšanos varat savai dzīvei pielikt kaut 1 olekti? Kaut kur Ijaba gramatā ir rakstīts,ka Dievs neatbild uz tukšu žēlošanos.
Ja es izjutu pretestību un garīgo sausumu,es gāju lūgties mežā ziemas laikā.Atceros laiku kad ieslēdzos baznīcā[laukos] un lūdzos tur stundām ilgi.
Atceros,kādeiz mani baidīja ar sektām,bet es biju tik izslāpis,ka būdams luterānis,aizgāju uz Jaunās paaudzes konforenci Sporta manēžā un tur par mani aizlūdza un bija sajūta,ka atveras debesis pār mani un es sāku runāt mēlēs[Efatā katoļi arī runā mēlēs].
Es joprojām esmu luterānis,bet tas piedzīvojums sporta manēžā izmainīja manu dzīvi.
Ja esi grūtībās,nebēdz no Dieva,bet tieši otrādi- spiedies Viņam vēl vairāk klāt! Dievs meklē[sastop]tādus,kas Viņu pielūdz.Tādiem Dievs arī atbild.Iespējams,Dievs tevi aicina,bet velns tevi grib dabūt prom aicinājums.Velns arī Jēzum piedāvāja visu pasauli.Tas bija kārdinājums,kas arī Jēzum bija jāuzvar un mēs neviens šeit neesam izņēmums.

Super,ka tu saraksties ar mani!
Svētības tev!
sirsnībā
zvejnieks


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?