silent romance ([info]silent_romance) rakstīja,
@ 2008-10-24 14:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: apathetic
Mūzika:The Rasmus - Justify.

it's only right, that i should go and find myself before i go and ruin someone else.
it's only right,
that i should go
and find myself,
before i go
and ruin someone else.

yēs, yēs. Justify. visu laiku skan galvā. neizskaidrojami riebīgi pretīga rutīna. apātija. sviests. kaut kāds mūūūrgs. okay, aizveros.

šodien. šodien, šodien, šodien. šodien bija tā stulbā lapu grābšana. fāk. kaut kas riebīgs. un protams, ka visu atkal izdara meitenes - zēni aizlaižas. >.<

viņš nebija. fāk. pietrūka. kaut arī tā bija tikai viena diena un viņš ir tikai parasts klasesbiedrs. >.<

okāāy. klusums no otras puses. as usual. vakarvakarā izpinkšķējos kā mazs bērns. sen tā nebiju raudājusi. pat pārgāja gribēšana skatīties Criss Angel, un arī sērija nebija redzēta, bet... es aizgāju gulēt. paldies Dievam, ka nākošnedēļa ir brīvdienas. un viņa tikko ienāca skaipā. bet es klusēšu. viņai mani nevajag. tad es arī neuzbāžos un nebojāju citiem dzīvi ar savu klātbūtni.

besī Elīnas čakarēšanās ar to, ka viņa nevar atnest to fakino lādētāju. nu fāāk. es būšu kā bremze - visiem bildes un video jau salikti, a es tikai šodien. un arī tikai VARBŪT. >.< ai. poh. digitālais ir pie manis un viņai nav izvēles. ja viņa neatnes lādētāju, tad viņa nedabū arī digitālo. ha. punkts.

labi. pagaidām tinos. bet pavisam noteikti kaut ko ieklabināšu arī vēlāk. bāāi. (:



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja silent_romance ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?