Lelde ([info]sieviete_tanks) rakstīja,
@ 2010-03-23 10:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:privāti

Šorīt brokastīs apēdu šķēli rupjmaizes + gaļas šķēlīti. Līdzi paņēmu 3 lielus ābolus un l kefīra. Viss. Ir jāsāk darīt kkas lietas labā, vakar jutos absolūts pelmenis un tā nedrīkst būt. Līdz pludmales sezonai tik 2 mēneši, tūlīt varēs vilkt nost smago ziemas apģērbu un man ir jābūt skaistai! Ne citu dēļ,tikai sevis,savas pašapziņas dēļ.Aizvakar uzkāpu uz svariem,rādija 58kg- aizdomīgi maz,bet es tak pati redzu kāds man vēderiņš uzaudzis. Man vienīgi ir ļoti,ļoti bail ko par to teiks mans kuņģis,bet tas nedrīkst kļūt par ieganstu vai attaisnojumu neveiksmei.
Vakar vispār man bija pārdomu un atklāsmju diena. Gultā skatījos 'džima dēļ', piekto sezonu,septīto vai astoto sēriju. Katrā ziņā, līdz galam nenoskatījos, jo vnk aizmigu, bet sižets lika padomāt - šerila mūždien uzbāzās džimam ar visādiem jautājumiem,mūždien gribēja palīdzēt, bet džimam labāk patika,ja viņa nerunāja nemaz. Un es kkā šito sižetiņu pārcēlu uz manām ar E attiecībām. Un tā jau ir - es esmu mūžīgās pārdomās un jautājumos ko un kā labāk... Bet laikam jau vnk nevajag! Jāpaklusē! Es esmu padarījusi sevi par muļķi nepārtraukti ilgojoties pēc E. Mums katram sava dzīve. Man ir jāiemācās būt patstāvīgākai, stiprākai. Un priecāties esot kopā, bet nebēdājot, kad neesam.
Bet vispār no rīta ir vieglāk būt laimīgai, vieglāk stāstīt sev ka es visu varu un diena būs skaista. Vakarā vairs nekā no tā nav palicis ir tikai milzīgs nogurums. Fiziski es tiešām esmu ļoti vārga un neizturīga, pasmagāks iepirkummaisiņš, palielāks ceļa gabaliņš kājām un man nāk raudiens, grib padoties. Un pēc šitām izdrāztajām 9h darba dienām es mājupceļā vnk skrienu kā man gribas būt savās četrās sienās. Es saprotu cik tas ārprātīgi skan, bet man ganrīz vai gribētos,lai šis mežonīgais nogurums būtu kādas slimības blakne. Tad to varētu izārstēt. Tagad man pat nav attaisnojuma.

Es nezinu, kura ir mana stihija pēc horoskopa, bet realitātē tas noteikti ir ūdens. Duša no rīta spēj pamodināt un mobilizēt. Duša vakarā nomazgā no manis visu slikto dienas enerģiju, uzlādē ar jaunu. Kā vakarā, kad E bija - stāvēju zem gandrīz nepanesami karstas ūdens strūklas piespiedusi galvu pie sienas un jutu kā atslābs katrs muskulīts manā ķermenī. Nu un vanna laikam jau ka ir galvenais relax,bet tam vajag noskaņoties un gatavoties, saistās vairāk ar sevis mīlēšanu un romantiku, tādēļ reti izmantoju. Un ja sāp galva - visbiežāk palīdz vnk pāris glāzes ūdens. Un jūra! Jūras skaņa ir kkas fantastisks! Ziemā pāris min pie jūras attīra domas, vasarā pagulēt smiltiņās ir kā oga uz putukrējuma.
Un varbūt E ir taisnība. Jāiet laicīgi gulēt,laicīgi jāceļas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?