Lelde ([info]sieviete_tanks) rakstīja,
@ 2009-03-26 13:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:recepte

Tunča salāti
Kartupeli nomizot, sagriezt plānās, plānās (1-2mm) šķēlītēs un uz pannas apcept, no vienas un otras puses, zeltaini brūnus. Gatavus uz brītņu nolikt uz salvetes, lai tā sasūktu lieko eļļu.
Šķīvī (ideālā gadīumā - uz salāta lapas) kārto kartupeļu sķēlītes, daiviņās sagrieztu tomātu un daiviņās sagrieztu vārītu olu, tunci savā sulā. Pārkasīt ar citronpipariem, nedaudz citronusulu, rotā ar pētersīļa lapiņu pušķīti.
Voila! Ņamma :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?