Lelde ([info]sieviete_tanks) rakstīja,
@ 2008-11-23 00:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:klusums
Entry tags:ikdiena, š/m

Tikko pabeidzu skatīties filmu. The Duchess. Tik ļoti patika!Tas sižets izraisīja tādu līdzpārdzīvojumu, ka pat asariņa bija. Un tērpi! Vispār - Keira Knightlija(pareizi uzrakstīju?) man jau no "Piedošana" patika, bet šeit - vnk ģeniāla! būs jāpameklē vēl kāda filma ar viņu :)
Ko vēl šodien labu izdarīju?
Sīkumus, bet labus :)
Sakārtoju istabiņu. Un pirmām kārtām jau visas mantas kas man šujmašīnā stāvēja. Tur ir ļoti daudz manu skolas laiku šūto paraudziņu, visus pārcilāju... Ai, atmiņas. Bet ja par realitāti - apņēmos pieveikt kko sarežģītu. Jo es redzu - visas kabatas, visādas apkakles, visu esmu darījusi un māku! Visam ir klāt arī vīļu/mezglu shēmas/tehniskie zīmējumi, ja būtu kas aimirsies. Bet ja piem es atrodu kādas bikses vai svārkus kur ir kāda sarežģītāka detaļa es uzriz mēģinu visu padarīt vienkāršāku. Tā nedrīkst. Nu lūk un šodien es ķēros klāt kkam tādam , kas sākumā izlikās pavisam vienkārši, bet šobrīd es nezinu kā tikšu galā. Un tie ir svārki no mežģīņu auduma ar poliestera oderi. Komplektā vēl būs žakete. Tā nu izgriezu un sadiedzu pagaidām. Bet to darot iedomājos - nu kur es tādu vilkšu? Ai, bet iepatikās un viss - vajag :)
Tas laikam arī viss. Dēļ meņukiem gribas ērtības, mieru, ieritināties tīrajā gultas vešā un sapņot. Tad nu laiks doties čučēt :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?