sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 27th, 2020|01:04 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Latviešiem ir tāda īpašība, ka viņi fokusējas tikai uz sevi. Lēmumi par to, vai kaut kur karot vai nekarot, netiek pieņemti pēc būtības (piemēram, jo jālikvidē fašistiskā organizācija "Islāma valsts"), bet pēc tā, ko dara vai nedara lielvalstis un kā mūsu rīcība parādīs mūs viņu acīs. Kolektīvā latviešu apziņa nav ne līderis, ne individuālists, bet pakaļskrējējs. Viņš zin, kam ielīst dirsā (kolektīva krutākajam, populārākajam džekam) un zin, ar ko nerunāt (ar kolektīva izstumto džeku). Personīgais viedoklis - kas tas tāds?
Es nebalsoju par un nepiekrītu, ka mums jāatturās no kara Sīrijā tikai tāpēc, ka tur būs Krievijas karavīri, ar kuriem mums ir karmiskais mezgls. Garīgais spēks neizpaužas kā turēšanās pie saviem karmiskajiem mezgliem, bet pacelšanās tiem pāri.
linkpost comment

Comments:
From:[info]narrenschiff
Date:November 27th, 2015 - 03:39 pm
(Link)
Wāt, tu esi par karošanu Sīrijā?
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:November 27th, 2015 - 04:11 pm
(Link)
wāt, tu nesaproti, ka viņš vienkārši neko nerubī?
From:[info]narrenschiff
Date:November 27th, 2015 - 04:47 pm
(Link)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 28th, 2015 - 02:45 am
(Link)
Tu runā ļoti līdzīgi kā Egija. Jums abiem ir mēnešreizes iestrēgušas smadzenēs, kas aktivizējas jebkādā kontaktā ar mani. Varbūt jūs esat dvīņu liesmas.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:December 2nd, 2015 - 05:43 pm
(Link)
es nezinu, kas ir dvīņu liesma, kā arī nezinu, kāpēc šeit varu iepostot, jo tādiem lohiem kā man jau bija jābūt aizliegtam to darīt šajā svētajā žurnālā. es ļoti labi zinu, ka nerunāju līdzīgi Egijai, turklāt man par ļoti daudz ir stipri atšķirīgs viedoklis no viņas. Latvijai Krievija ir daudz lielāks drauds nekā ISIS, un diemžēl ir daļa pasaules, kas īsti nerubī to, kas par ļaunumu un vājprātu ir Krievija, kas cenšas savu atpalicību aizstāt ar militarizāciju un cenšanos sevi saglabāt impērijas statusā (kas ir tas, no kā visas normālās lielvalstis mūsdienās lēnām cenšas atteikties). šī visa Krievijas izrādīšanās ar ISIS bumbošanu (tajā starpā ar ķīmiskajiem ieročiem nedaudz arī paīznīcinot civiliedzīvotājus, kā varbūt esi to lasījis / redējis video) ir nekas cits kā mēģinājumi apliecināt savu lielvaru un spēku pasaulei. Latvijai nevajadzētu būt vienā frontē ar Krieviju, kamēr netiek izmaksātas kompensācijas par to, ka Krievija tā saucamās PSRS laikā izzaga un izpisa Latvijas valsti, un tā visa sekas mēs izjūtam šodien - gan sūdīgo ekonomisko stāvokli, gan krievu valodas dominanci un rusifikāciju, gan cilvēku sakropļoto morāli. bet, ja ar to nepietiek, tad šobrīd Krievija karo Ukrainā - un tur nu ir 100% skaidrs, ka LV var pateikties tikai tam, ka ir ES un NATO, ja nebūtu - krievu tanki jau sen močītu arī šeit, lai izglābtu savus apspiestos krievus no fašistiskajiem gansiem. otrkārt, Latvijai tie ISIS / Daesh pagaidām neko nav nodarījuši, un mani tīri labi apmierina iespēja dzīvot vienā no šobrīd drošākajām valstīm Eiropā. Latvijai ir pietiekami daudz citu problēmu, lai tā mēģinātu rādīt savu pseidovarenību militārajā ziņā, tā vietā varētu fokusēties uz citām lietām. močīšana uz kaut kādiem ISIS ir pilnīgi bezjēdzīgi, viņu agresiju daļēji arī ir radījušas Rietumu valstis ar savu pišanos iekšā musulmaņu valstīs, un Latvijai ar to reāli nav nekāda sakara, tāpēc nav arī ko jaukties svešā cīņā. savukārt, ja domājam globāli, tad viss šis 'war on terror' terorismu tikai palielina, vai tev tas neliekas pašsaprotami?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 2nd, 2015 - 10:57 pm
(Link)
Krievija karo Sīrijā vairāku iemeslu dēļ un jā, viens no tiem ir, lai Putins parādītu, ka ir mačo tipa vīrietis. Cits iemesls ir, ka Sīrijas apdraudētais diktators ir Krievijas vienīgais no diviem sabiedrotais Tuvajos Austrumos. Vēl cits iemesls ir, ka globālisma elite ir radījusi Daesh, lai radītu musulmaņu - rietumu naidu, bēgļu plūsmu, teroraktus Parīzē un citur, kas palīdzētu ieviest kara likumus - t.i. vēl vairāk atņemt brīvības - tagad jaunieši Britānijā, kas tic "konspirāciju teorijām", netic valdībai un masu mēdijiem vai ir pret kara ārpolitiku, ir potenciālo teroristu sarakstā, pēc tam šajā sarakstā tiktu visi alternatīvie mēdiji, konspirāciju teoristi utt, būtu tikai vienas ziņas - valdības ziņas. Viņi ļoti steidzas, lai iedibinātu New World Order. Jaunu pasauli, kas mūs atbrīvotu no terorisma draudiem (ziedojot savu brīvību, protams). Rietumi necīnās ar Daesh, viņi tikai izliekas, ka cīnās. Patiesībā viņi viņus finansē un met no gaisa viņiem ieročus. Daesh viņiem ir vajadzīgs, lai radītu haosu. Un Putins, lai arī viņš varbūt ir asshole, ir cilvēks, kas traucē šim plānam.
Latviešus neokupēja patreizējie krievu, bet cita paaudze. Ja viņi turpinās sevi uzskatīt par cietējiem, tad arī būs cietēji un arī nesaņems nekādu cieņu. Tāda ir psiholoģija. Sīrijas karam, pie tam, nav nekāda sakara ar to, kas notika Latvijā. Ja latviešu kolektīvajai apziņai būtu pašcieņa un vīrišķība un mugurkauls un principiālisms, viņi domātu citās kategorijās nevis: " ai, viņš mani apbižoja, es tur neiešu". tas ir vnk nožēlojami. Nožēlojami cilvēki ir pelnījuši cietumos kļūt par "gaiļiem" utt. Jo viņi nestāv par savu patiesību ar savu stāju. Pieņemsim, ka Krievija ir blatnojs (augstākā kasta cietumā). Ja Latvija stāvētu ar savu stāju (kas nenozīmē līšanu kādam dirsā!), viņa būtu kastā "pacans" nevis "gailis". Pašlaik Latvija uzvedas kā "gailis". Diemžēl.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 27th, 2015 - 05:01 pm
(Link)
Ja tagad nebuus karsh, buus veel vairaak nogrieztu galvu, sievietes panjemtas sex verdziibaa utt. Uzprasi vai cilveeki, kas ciesh no Islaama valsts Siirijaa, negrib karu. Bet es esmu arii par finanseejuma (no asv un sabiedrotajiem) paartraukshanu Islaama valstij.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:November 27th, 2015 - 05:35 pm
(Link)
Viņš saka tikai to, ka lēmums par nekarošanu, nav jāpieņem pēc tā, ka tajā piedalās krievi.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:November 27th, 2015 - 10:43 pm
(Link)
vai viņš saka, ka viņš nav elfs?
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:November 27th, 2015 - 10:47 pm
(Link)
it kā jau elfi "karo", bet tas ir tikai datorspēlēs
[User Picture]
From:[info]aksakals
Date:November 28th, 2015 - 01:59 am
(Link)
šitais 'elfs' atspoguļo to daļu publikas, kuriem no datorspēles galvā ir karš.