sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 21st, 2019|07:17 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 21st, 2015 - 08:13 am
(Link)
Sievietes tachu ir diktatores. Man visu laiku brauca augumaa par sadziives teemaam un es tikai divas reizes neiztureeju un paceelu atbildes balsi. Abas reizes mani dzina laukaa no maajas. Bet iedomaajies sievieshu sashutuma veetru par dzheku, kursh uz shaadu jautaajumu buutu atbildeejis ar sitienu, cilveeku izsleedzot! Ar visu savu maximaalo pacifismu es taapat vidusmeera sievietei buutu sliktais, bet sieviete, kas iedeva ar pannu pa galvu, izdariija pareizi.
Nu man jau pohuj, es tikai pieveershu uzmaniibu dzimumu diskriminacijai.
From:[info]samta
Date:July 21st, 2015 - 08:59 am
(Link)
"(..), bet sieviete, kas iedeva ar pannu pa galvu, izdariija pareizi." tu to tā kā par manu komentāru? ja tā, tad atkārtoti jāsecina, ka tu atkal nolasi tikai to, ko gribi nolasīt, lai pierādītu savas teorijas. vai arī vienkārši esi apdalīts ar spēju uztvert dažādas izteiksmes formas, saprotot visu tikai tiešā tekstā 1:1.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 21st, 2015 - 09:16 am
(Link)
Cilveeki, un arii tu pashlaik, arii mani vienmeer uztver tieshi 1: 1, tas ir iemesls, kaapeec vinji domaa, ka esmu fanaatisks vai tamliidziigi. Un man neceljaas roka vienmeer paskaidrot, ka es trolleju, jo man shkjiet, ka tam jaabuut pashsaprotamam.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 21st, 2015 - 09:22 am
(Link)
Niiche, kas ir mans sociotips, arii rakstiija ljoti paarspiileeti un emocionaali. Sadziivee vinjsh taads nebija, piemeeram, "Antikristaa" agjiteeja pret liidzcietiibu, bet pats bija visai humaans.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 21st, 2015 - 09:36 am
(Link)
Es miilu diskusijas, kas balstiitas uz some reason nevis (kaa sievieshu stilaa): "Tu esi muljkis",taapeec es uzrakstu kaut ko provoceejoshu, apskatu kaut ko no konkreeta skatpunkta, lai raisiitu diskusiju. Buutiibaa man arii dziivee ir reputaacija, ka man patiikot provoceet.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:July 21st, 2015 - 10:16 am
(Link)
Jautājums šeit drīzāk ir: ko tu gribēji, lai viņš nolasa? Man šķiet, ka tas nav diez ko atšķirīgs no tā, ko viņš arī nolasīja.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 21st, 2015 - 10:25 am
(Link)
Es domaaju, ka gribeeja, lai es nolasu to, ka, ja shis staasts buutu patiesiiba, tas buutu smiekliigaaks nekaa, ja izdomaajums.