sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 14th, 2016|10:19 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linda ir augļēdāja un mazēdāja. Pirms 3 gadiem viņa pārgāja uz svaigēšanu un viņa pat nebija veģetāriete. Pirmais mēnesis bija ļoti grūts, viņai nāca niknums, totāls nogurums, nepārtraukta izsalkuma sajūta, gribējās picas, sierus u.c. Bet tad pēc mēneša or so iestājās miera un laimes sajūta. Tagad viņa tērē ēdienam apmēram 30 santīmus dienā un pārtiek gandrīz tikai no augļiem. Viņa mani iedvesmoja kļūt par augļēdāju. Bet vai es izturēšu to mēnesi?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]atheist
Date:June 14th, 2013 - 11:32 am
(Link)
Tas atgādina smēķēšanas atmešanu, kad sākumā ir niknums, nogurums un nepārtraukta "izsalkuma sajūta" pēc cigaretēm. Vispār novēroju, ka ar ēšanas "atmešanu" izpausmes ir praktiski tādas pašas kā ar smēķēšanas pārtraukšanu. Visos gadījumos īgnums, dusmas, nogurums utt.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:June 14th, 2013 - 12:23 pm
(Link)
ar ēšanu ir vieglāk
[User Picture]
From:[info]naivums
Date:June 14th, 2013 - 02:43 pm
(Link)
Augļēdāji drīkst ēst belašus? :)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 14th, 2013 - 05:12 pm
(Link)
Belaši ir stingri aizliegti augļēdājiem.
From:[info]sragde
Date:June 15th, 2013 - 01:18 am
(Link)
Kopš pilnīgi [nu jau nedaudz ilgāk kā mēnesi] pārstāju ēst dzīvniekus (atskaitot bulkās pielietotās olas un želatīnu, un vēl varbūt kaut ko), visu laiku moka šausmīgs izsalkums, tagad kā traks riju riekstu maisījumus, pupiņas, salātus, augļus, dārzeņus un piena produktus, un ik pa laikam nespēju atturēties arī no tām draņķa bulkām, kuras pirms dzīvniekēšanpārtraukšanas nemaz neprasījās. 5 Ls dienā iziet.

30 s/dienā !!! O_O

Viņa nav caurspīdīgs elfs?
From:[info]sragde
Date:June 15th, 2013 - 01:22 am
(Link)
Un nekādas blaknes nav no augļēšanas? Nu tur visāda kaulu atmiekšķēšanās zobu novājināšanās, krampji muskuļos un durstīgas sajūtas uz ādas dažādās ķermeņa vietās, un tamlīdzīgi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 15th, 2013 - 11:22 am
(Link)
Pirmo gadu viņa esot bijusi kaulaināka nekā pirms tam, bet tagad sver tikpat cik pirms tam. Kaut kāda tantiņa viņai piedāvāja kotletītes un, kad viņa pateica, ka neēd gaļu, teica: "Tu taču esi tik tieva, vējš aizpūtīs!" Tomēr viņa sverot tikpat, cik, kad ēda gaļu un, kā smējās, ka jānēsā būtu līdzi dokuments, lai visiem tiem padomdevējiem pierādītu: "redziet, es svēru arī tad tik un tik".
[User Picture]
From:[info]naivums
Date:June 15th, 2013 - 08:54 am
(Link)
Nu es, piemēram, jau vairāk kā 2 mēnešus neēdu gaļu un zivis. Nekāda izbaduma sajūta, vēlme rīt utt., nav novērojama. Paēdu dārzenīšus, piena produktus normālās ēdienreizēs un dzīvoju nost priecīgs. :)
From:[info]sragde
Date:June 15th, 2013 - 11:35 am
(Link)
Nu jā, bet cik daudz tu kusties?

Es katru 1,2,3,4,5dienu ceļu uz savu stresa pilno sistēmas vergu galeru (darbu) mēroju kājām. Turpatpakaļ sanāk 14 km.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 15th, 2013 - 11:25 am
(Link)
Man kaut kā, kad es pārstāju ēst gaļu (ļoti sen) nebija nekādas vajadzības pēc viņas vai izsalkuma sajūtas.. Kad pāriet uz svaigēšanu, tad gan ir. Bet tas ir pārejoši, gluži kā heroīna atkarīgajam, kad tas pārstāj lietot heroīnu, pirmās dienas vai nedēļas ir smagas, pēc tam ir vnk psiholoģiskā atkarība, bet pēc tam viss ir kārtībā. Ēdiens ir narkotika. Sendienās cilv;eki vispār dzīvoja no prānas (gaismas enerģijas) un reizēm tikai ēda augļus, lai izbaudītu savienošanās ar dabu pieredzi.
From:[info]sragde
Date:June 15th, 2013 - 11:44 am
(Link)
Arī zivis (kuras daži nezkāpēc neuzskata par gaļu) un olas pārstāji patērēt?


Ja saņemsies pāriet uz augļiem, tad, plz, ieliec pēc kāda laika trip reportu - kādi efekti, defekti.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 15th, 2013 - 11:51 am
(Link)
Arī zivis un gandrīz arī olas (ja neskaita pāris reizes gadā + bulciņas). Es tagad trešo dienu sēžu uz augļiem. Nu labi, bija arī nedaudz halva un konservēta kukurūza). Prāts kļuvis meditatīvāks, mierīgāks. Ķermenis nedaudz vājāks, izsalkuma sajūta, bet ciešama.
From:[info]sragde
Date:June 15th, 2013 - 01:28 pm
(Link)
Visnotaļ interesanti. Man liekas, ka maz ēst ir grūtāk, nekā neēst vispār.

Kad es reiz neēdu 4-5 diennaktis, toreiz pēc 3. diennakts bada sajūta pazuda pavisam, tad arī tāds miers iestājās, visas ikdienišķās darbības veicu bez liekām kustībām, un, kad kaut kur pārvietojos, pilnīgi šķita, ka slīdu/lidinos pa zemes virsu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 18th, 2013 - 05:36 pm
(Link)
Es tagad arī esmu nolēmis dažas dienas pabadoties. Šod. apēdu pavisam maz, bet nākamās dienas laikam nemaz. Agrāk biju badojies ilgākais 1 diennakti un tas nebija jautri. Bet, kā mēļo, vislabāk badoties vismaz 3 dienas, jo 3. dienā organisms sāk īsto tīrīšanu. Bet, ja tu 7 dienas dzīvo bez ēdiena un ūdens, tad, kā mēļo, tu vari sākt pārtikt no prānas (4d enerģijas)...
From:[info]sragde
Date:June 18th, 2013 - 06:56 pm
(Link)
Domā enerģiju ar sangeizingu uzņemt?

Neēst var ļoti ilgi, esmu dzirdējis, ka pat vairākus mēnešus, ja ir gana rezervju. Bet, nu nez, 7 dienas bez ūdens? Tas nenozīmē fiziskā ķermeņa nomiršanu?

Es reiz bērnībā gribēju sevi nogalināt, nedzerot. Tas bija traki. Toreiz, šķiet, pēc 3 diennaktīm, netīšām automātiski atsāku dzeršanu.

http://adventure.howstuffworks.com/survival/wilderness/live-without-food-and-water2.htm
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 19th, 2013 - 10:36 am
(Link)
Nē, sungeizintgs uz mani īopaši neiedarbojas, ir jau mēģināts. Ticu, ka ar mazēšanu var pārprogrammēt ķermeni. Vnk ir tādi cilvēki. Viņi sāk ar mazēšanu, pēc tam uz badošanos un tad atklāj, ka vispār var bez ēdiena. Viņi enerģiju saņem no prānas - (maniem vārdiem) - 4d enerģijas. No kurienes patiesībā mēs visi saņemam enerģiju. Bet mums prātā ir programma, ka bez ēdiena mēs nomirsim. Pāriešana uz prānu galvenokārt nozīmē sagraut savu ticību, ka bez ēdiena es nomiršiu un ticēt, ka es dzīvošu un būšu vesels. Ar ticību mēs radām savu realitāti. ASV slepenajā spec vienībā viņiem iestāstīja, ka viņiem parādās īpašas (pārdabiskas) spējas un kad viņi tam ticēja, viņiem tādas parādījās. Mēs varam daudz vairāk nekā esam vesti domāt, ka varam. Kā Jēzus teica: kad jums būs ticība, jūs varēsiet pa ūdeni staigāt vai kalnam teikt, lai tas lec ūdenī un tas leks.
From:[info]sragde
Date:June 19th, 2013 - 07:22 pm
(Link)
Bet, ja nu mēs dzīvojam Matriksā, kur ir pilnīgi normāli nomirt, nesaņemot ēdienu, dzērienu, skābekli, siltumu, tad tāds prānas enerģijas izmantošanas veida atklājējs būtu sistēmas errors (Notikums pretrunā ar Matriksā definētajiem likumiem), kas Matriksu momentā sagrautu? Act of God?

Anywhore, es gribu redzēt materialitāti transcendējošu Brīnumu, tāpēc ar interesi sekošu tava eksperimenta rezultātiem. Pats pagaidām esmu ceļā tikai uz praktisku (pašam pēc savas pieredzes) dzīvniekneēšanas neveselīguma mīta sagraušanu.