sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 14th, 2016|10:19 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 19th, 2013 - 10:36 am
(Link)
Nē, sungeizintgs uz mani īopaši neiedarbojas, ir jau mēģināts. Ticu, ka ar mazēšanu var pārprogrammēt ķermeni. Vnk ir tādi cilvēki. Viņi sāk ar mazēšanu, pēc tam uz badošanos un tad atklāj, ka vispār var bez ēdiena. Viņi enerģiju saņem no prānas - (maniem vārdiem) - 4d enerģijas. No kurienes patiesībā mēs visi saņemam enerģiju. Bet mums prātā ir programma, ka bez ēdiena mēs nomirsim. Pāriešana uz prānu galvenokārt nozīmē sagraut savu ticību, ka bez ēdiena es nomiršiu un ticēt, ka es dzīvošu un būšu vesels. Ar ticību mēs radām savu realitāti. ASV slepenajā spec vienībā viņiem iestāstīja, ka viņiem parādās īpašas (pārdabiskas) spējas un kad viņi tam ticēja, viņiem tādas parādījās. Mēs varam daudz vairāk nekā esam vesti domāt, ka varam. Kā Jēzus teica: kad jums būs ticība, jūs varēsiet pa ūdeni staigāt vai kalnam teikt, lai tas lec ūdenī un tas leks.
From:[info]sragde
Date:June 19th, 2013 - 07:22 pm
(Link)
Bet, ja nu mēs dzīvojam Matriksā, kur ir pilnīgi normāli nomirt, nesaņemot ēdienu, dzērienu, skābekli, siltumu, tad tāds prānas enerģijas izmantošanas veida atklājējs būtu sistēmas errors (Notikums pretrunā ar Matriksā definētajiem likumiem), kas Matriksu momentā sagrautu? Act of God?

Anywhore, es gribu redzēt materialitāti transcendējošu Brīnumu, tāpēc ar interesi sekošu tava eksperimenta rezultātiem. Pats pagaidām esmu ceļā tikai uz praktisku (pašam pēc savas pieredzes) dzīvniekneēšanas neveselīguma mīta sagraušanu.