sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 21st, 2034|10:25 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 22nd, 2019 - 10:21 pm
(Link)
Tas nebija viņa programmā. Tramps ir happy-go-lucky šovmens, kas izmanto šāda veida tirādes, lai tracinātu tādu kā tu. Pa lielam viņš pilda/cenšas pildīt tos konkrētos solījumus, kas bija viņa platformā. Tviterposti nav viņa platformas pamats, bet veids kā trollēd un tracināt retardētus ļevokus.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:May 23rd, 2019 - 12:45 pm
(Link)
Pirmkārt, tu varētu iztikt bez kaut kādiem personīgiem uzbraucieniem, jo tu nezini, kas es esmu, mani nekas no tā 'netracina', turklāt tavs augstais pašvērtējums un pašam šķietami intelektuālais pārākums pār visiem, kas atļaujas teikt kaut ko ne pēc tavām domām, ir, maigi sakot, apnicīgs, bet es, protams, saprotu, ka tu, domājams, vienkārši kompensē savu slikto socializāciju irlā / autismu. Otrkārt, tieši tā, Tramps ir šovmens, un man ir vienalga, vai viņa tviterposti ir vai nav kaut kur ierakstīti, bet viņa šova viens no atslēgvārdiem ir 'populisms', kas ir nevis patstāvīga domāšana, bet gan izpatikšana neapmierinātajām proletāriešu masām. Turklāt populisti šobrīd ir pilna pakaļa visur un visos politiskajos flangos.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 23rd, 2019 - 06:23 pm
(Link)
bet populisma definīcija nevar būt neizpildīti solījumi, jo tad Obama būtu daudz lielaks populists. Tramps, ja ari kādu solījumu vēl nav izpildījis, tad tikai dēļ demokrātu uzliktajiem šķēršļiem, bet Obama savus solījumus pat nevēlējās pildīt. Demokrāti visu laiku māna savus vēlētājus ar absurdiem solījumiem, par ko viņi zin, ka nekad necentīsies tos ievest, piemēram, medicīniskā aprūpe visiem, green new deal u.c. bet hipsteri balsos un viss ok.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:May 24th, 2019 - 01:03 pm
(Link)
bet es jau nevienā brīdī tev neesmu apgalvojis, ka Obama nav populists :D
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:May 24th, 2019 - 01:18 pm
(Link)
es tiešām neiešu tagad meklēt internetā kaut kādas akadēmiskās definīcijas (par kurām jūs tāpat pateiktu, ka marksisti ir iefiltrējušies universitātēs :D), bet tev taisnība, populismā var būt arī izpildīti vai daļēji izpildīti solījumi (jo jāsola jau tomēr ir kaut kas iespaidīgāks par sasniedzamo, vai ne?), kas tiek veikti ar mēŗķi pielabināties nogurušajām ļaužu masām, kurām apnikusi iepriekšējā valdība un vispār viss ir līdz kaklam. tipisks piemērs pagājušajās vēlēšanās bija lieliskā partija kpv.lv
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 23rd, 2019 - 08:30 pm
(Link)
Slinkums dissektēt tavu tirādi un vēl jo vairāk ielaisties banalitātēs par 'intelektuālo pārākumu', kuru tieši tā pat paud tu, tikai kondescējošā manierē, tāpēc ielikšu citādu, kas imo labi kapsulē Trampa fenomenu un kāpēc tik daudz cilvēku viņu un tādus "populistus" daudzi cilvēki atbalsta.

I love how they keep fact checking the modern day P T Barnum. Whose supporters know what he is like and love him even more for it. Trump seems to even know that we know he makes up wild shit, so says even more wacky stuff with enough grains of truth in it to annoy the hell out of everyone who hates him and make them admit to things they want to suppress.

I also love how these straight laced puritans of fake news have lied every day and can't even get their facts right themselves, somehow pretend they are the holy judges of truth, when even their fact checks are lies:D

It's not like Trump came out of nowhere and everyone was duped by him, he has been doing the same act for the past 40 years in the public eye, he is transparent as hell and everyone who voted for him knew what they were buying. They voted for a brazen con artist who has a sense of humor and actually wants to help the American people, even at the expense of his own wellbeing. Which beats the sly con artists in the media and politics who pretend to be pure and want to destroy America for monetary gain all in the name of tolerance and virtue, while the buy luxury yachts, live behind walls and let MS13 shit up the eastern seaboard.