sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 5th, 2034|10:10 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Hilarija absolūdi skries par prezidenti + tiks nominēta. Bērnijs Sanders atkal atdos visu kampaņas naudu viņai. https://youtu.be/nap6ZHUJ2No
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 10:20 am
(Link)
Tak būtu vismaz pasekojis ziņām, pirms pārpublicē kārtēju bullšitu - Hilarija jau ir pateikusi, ka nekandidēs. :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 10:27 am
(Link)
Viltus ziņām, tu gribēji teikt. Es ievietoju šo video precīzi tāpēc, ka sekoju ziņām un šis video komentē šo ziņu.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 10:40 am
(Link)
..."komentē", nonstopā, bez jebkādas kaut cik loģiskas argumentācijas vāvuļojot ka tas esot "fake" un "edited". Atceries, ka atbilstoši taviem avotiem Hilarijai un visiem Deep state ļaundariem bija jau sen jābūt cietumā. :D
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 10:47 am
(Link)
Bet jā - pačekojot viņa iepriekšējo video apgalvojumus par Hilarijas "kandidēšanu", kļūst saprotams, kādēļ viņš acīmredzami pasludina par neesošiem viņa murgiem neatbilstošus faktus. :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 11:12 am
(Link)
Hilarija vairākas reizes ir teikusi, ka varētu kandidēt, "never say never" utt. un tas video, kur viņa saka, ka nekandidēs, tiešām bija editēts. Protams, ka viņa kandidēs un protams, ka tiks nominēta, demokrātu partijai nav citu kandidātu pret Trampu. Populārākie ir galēji kreisie Sanderss un Korteza, pie tam Sanderss jau ir zaudējis lielu daļu savu atbalstītāju, tā kā ļāva, ka Hilarija viņam 2016tajā nozog nomināciju (par ko arī ir tajos slavenajos nopludinātajos Hilarijas e-pastos, kurus pēc anti trampistu domām Tramps lūdza Putinam nopludināt, lai viņa zaudētu vēlēšanās) un pēc tam atdeva visu savas kampaņas naudu viņai. Alekzandrija Okasio Korteza, savukārt, ir totāli kreizī kandidāte, kurai nav sajēgas par basic ekonomiku un kura grib 10 gadu laikā pāriet uz elektromašīnām (kuru ražošana nepavisam nav zaļa), likvidēt govis, uzlikt bagātniekiem 70% nodokļus u.c. - viņa vnk iznīcina Demokrātu partiju. Protams, ka beigās būs atkal jānāk Hilarijai ieviest kārtību.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 11:22 am
(Link)
Uz ko esi gatavs saderēt, ka Klintone nekandidēs (t.i. ka praksē tavi pārpublicētie avoti kārtējo reizi izrādīsies bullšits)?
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 11:26 am
(Link)
No vienas puses - nepārprotams Klintones apgalvojums, ka viņa nekandidēs. No otras puses - sazvērestību teorijas par to, ka patiesībā viņa tā nav teikusi un uz "alternatīvajiem faktiem" balstīti Trampa fana (kura prognozes jau ne reizi vien izrādījušās pilnīgi garām) apgalvojumi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 11:44 am
(Link)
Ja ASV viss notiktu saskaņā ar likumu un konstitūciju, Hilarija būtu cietumā. Viņa pārsūtīja slepenu valdības informāciju no privātā servera, bet tika sveikā, jo viņu piesedza Koumijs, Makeibs, Stroks u.c. kaislīgie anti tramp izmeklētāji, kuri pašlaik ir vai nu atlaisti vai pret kuriem notiek kriminālizmeklēšanas. Mullera izmeklēšana ir nelikumīga, jo balstās uz viltus dosijē, kuru nopirka Hilarija (kurai bija par katru cenu jāiznīcina Tramps, tā kā viņš pirms vēlēšanām solīja izmeklēt Klintones e pastu lietu), bet jebkuri legālie procesi pret šo sazvērestību tiktu interpretēti (fake media, democrats) kā Trampa vēlme apturēt izmeklēšanu pret viņu, par ko draud impīčments. Tāpēc tā ir ļoti sarežğīta situācija un tāpēc sliktie nav cietumā. Tramps gaida, kad Mullera izmeklēšana dabiskā veidā tiks pabeigta (bet es neticu, ka tā var jebkad beigties dabiskā veidā, tā kā Mullera izmeklēšana piesedz Klintoni un visu deep state un, ja tā tiktu izbeigta, būtu masu aresti utt.).
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 12:45 pm
(Link)
Šīs fantāzijas tavā un citu trampampiņu izpildījumā esmu jau ne reizi vien lasījis. Ja neko jaunu nevari pateikt, tad vari pat necensties.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 12:47 pm
(Link)
Savukārt ja nepareizi saprati - attiecībā par Trampa fanu ar nofeilotām prognozēm konkrētajā komentārā bija domāts tava youtube video autors (viens no acīmredzamākajiem piemēriem - murgi par to, ka shutdowns varot ilgt gadiem un ka tas beigsies tikai tad, kad Tramps tiks pie naudas savai sienai).
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 12:52 pm
(Link)
Ja, viņš bija arī viens no retajiem, kurš paredzēja Trampa uzvaru vēlēšanās. Laikā, kad viņš pats vēl bija Bērnija Sandersa atbalstītājs (bet tagad atbalsta Trampu, jo uzskata, ka miers starp Ziemeļkoreju un Dienvidkoreju, zemais bezdarba līmenis, vēlme atgriezt karavīrus no nebeidzamajiem kariem Tuvajos Austrumos ir laba lieta).
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 01:14 pm
(Link)
Starp citu ir saglabājusies kāda evidence, ka viņš to tiešām paredzēja (bez viņa paša apgalvojumiem)? Googlējot var atrast ne vienu vien personu, kura paredzējusi Trampa uzvaru, bet konkrēto kadru atrast neizdevās. Ziemeļkorejas jautājumā nekāda progresa joprojām nav, tāpat kā šobrīd skaidrs, ka pat ja karavīri tiks atgriezti, tad ne pilnībā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 01:22 pm
(Link)
Tāpēc es teicu: "vēlme atgriezt karavīrus" (kāda ir prezidentam, bet nav demokrātiem un establišmenta republikāņiem). Progress ar Ziemeļkoreju viennozīmīgi ir. Obamas laikā eviens pat nerunāja ar Kimu un ASV bija gatavas kuru katru brīdi karot ar Ziemeļkoreju. Tagad ir miers starp Ziemeļkoreju un Dienvidkoreju un nenotiek raķešu izmēğinājumi. Tas ir milzīgs progress salīdzinājumā ar nerunāšanu ar Kimu un ļaušanu viņam vienam un vientuļam jukt prātā. Tas, ka anti trump eksperti lien no ādas laukā, lai pierādītu, ka nekāda progresa nav, ir smieklīgi. Viņi atbalstīja Obamu, kas pat NECENTĀS radīt progresu ar Ziemeļkoreju. Galēji kreisais ekstrēmists Mārtiņš Hiršs pusotru gadu atpakaļ teica, ka Ziemeļkorejas gadījumā neost
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 01:32 pm
(Link)
Atgādināsi, kurš prezidents sāka atsaukt karavīrus no Afganistānas un Irākas? :D Tāpat nesen pats tak biji spiests atzīt acīmredzamo, ka Trampa sarunas ar Z-koreju (kuru vienīgais sausais atlikums bija Trampa atkārtota publiska ielīšana Kin Čen Una dirsā) nofeilojušās.

[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 01:40 pm
(Link)
Jā bet Kimu var saprast. Atomieroči ir viss, kas viņam ir. Viņš vēl tik ļoti neuzticas ASV, lai no tiem pilnībā atteiktos, zinot, ka ASV ir paradums gāzt diktatorus citās zemēs (zemēs, kuru diktatoriem nav kodolieroči). Labu personisku attiecību uzturēšana ir visracionālākais, ko dotajā brīdī var darīt. Bet tev to nesaprast, jo tu esi anti trampists. Antitrampisti ir pret visu, ko dara Tramps. Ja Tramps uzbruktu Z Korejai, viņi būtu pret. Ja viņš nerunātu ar Kimu, viņi būtu pret. Ja viņš runātu, viņi teiktu: ko viņš runā ar diktatoriem. Ja tava vienīgā "loğika" ir būt pret visu, ko dara Tramps, es to uzskatu par psihisku saslimšanu.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 01:47 pm
(Link)
"Labu personisku attiecību uzturēšana" ar valsts līderi, ar kuru vēl pirms kāda laika twitterī dirsies pamatskolas līmeņa uzdirsienu līmenī? :D

[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 01:53 pm
(Link)
Tramps vadās pēc intuīcijas un dotā brīža, viņš nevadās pēc nemainīgām instrukcijām, tāpēc viņš ir veiksmīgs biznesmenis. Diršanās vai labu attiecību uzturēšana - abas šīs lietas ved uz kaut kādu risinājumu atšķirībā no nekā nedarīšanas, lai izsmalcinātie eksperti varētu cits citam sist uz pleca: cik gudri un izsmalcināti ir neko nedarīt toties saglabāt savu izsmalcināto imidžu. Ir divu veidu cilvēki - tie, kas no prezidenta grib objektīvu rezultātu vai vismaz tiekšanos uz to; un tie, kam pie dirsas rezultāts, viņi tikai gri, lai prezidents būtu izsmalcināts. Lol.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 02:20 pm
(Link)
Nu bet attiecībā uz Ziemeļkoreju rezultāta jau nav. :)

Arī biznesa track record Trampam ir kā minimums nevienmērīgs - pieci bankroti, skandalozas (un ne pārāk veiksmīgas) tiesvedības, apšaubāmās nodokļu lietas u.t.t.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 02:46 pm
(Link)
Rezultāts ir. Ar Obamu bija rezultās? Man atkal viss tas pats jāraksta? Antitrampisti ir vakcinēti pret faktiem. Tramps dabūja atpakaļ amerikāņu gūstekņus. Pasaki šiem amerikāņu gūstekņiem, ka viņu atbrīvošana neko nenozīmē, tā neko nenozīmēja Obamam. 2)Kims neveic raķešizmēğinājumus. Tavā pasaulē tas nav rezultāts. 2)ir noslēgts miers starp Ziemeļ un Dienvidkoreju. Tavā pasaulē tas nav rezultāts. 4)ir uzsākts dialogs ar Kimu un tiek dibinātas pozitīvas attiecības. Tavā pasaulē nekas no tā nav rezultāts, tavā pasaulē Obama radīja rezultātu. Tu esi psihiski slims.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 04:23 pm
(Link)
Gūstekņu atgūšana nav nekas ekskluzīvs, kas nebūtu bijis izdevies citiem. Savukārt Trampa publiskā dirsā līšana Kin Čen Unam sakarā ar Otto Warmbier nāvi gan ir kas tāds, ko neviens sevi cienošas valsts līderis nemēdz atļauties.

Par raķešizmēģinājumiem nav panākta kāda vienošanās, Līdz ar to savas fantāzijas par panākumiem vari pataupīt citiem trampampiņiem.

Uzsāktā dialoga sauso atlikumu mēs jau redzam nofeilotajā konferencē.

Un vispār smieklīgi redzēt kā tādi trampampiņi kā tu ir pārņēmuši savaelke mazvērtības kompleksu pārņemto čīkstēšanu par to cik viņš esot nenovērtēts uz Obamas fona. Un atklāšu tev noslēpumu - nav jābūt Obamas fanam, lai Trampu uzskatītu par ptrezidentaamatam nepiemērotu un viņa kvēlākos fanus - par alternatīvo faktu realitātē dzīvojošiem lūzeriem. :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 04:40 pm
(Link)
Kāds ir Obamas nopelns Ziemeļkorejas jautājuma risināšanā? Ak jā, precīzi nekāds. Tu esi vakcinēts pret faktiem. Šie gūstekņi tika atbrīvoti tikai tāpēc, ka tika sākts dialogs un Tramps lūdza viņus atbrīvot. Labi, vari neatbildēt, man apnika. "Obamas nopelni" :D lol.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 04:43 pm
(Link)
Varbūt lasīt iemācies? Par "Obamas nopelniem" raksti tu pats, kaut runa ir par trampampiņu elka "panākumiem" (kurus tādi kā tu saskata katrā viņa pirdienā). :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 05:11 pm
(Link)
Objektīvi raugoties, mēs esam ar Z Koreju labākā situācijā nekā pirms 3 gadiem. Tas, ka taviem garīgajiem brāļiem liberāļu ekspertiem Tramps neliekas gana izsmalcināts vai arī, ka nav ideālā, utopiskā situācija ar Z Koreju, tas ir pilnīgi cits jautājums un man tas neliekas aktuāli.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 06:25 pm
(Link)
Objektīvi raugoties nekas daudz vairāk par Trampa no gaisa grābto "no longer a Nuclear Threat from North Korea" apgalvojumu nav mainījies.

Un tādu trampampiņu savlaik bazūnētais, ka Tramps jau ir savu panācis un tūlīt būšot denuklarizācija ir kārtējā nofeilotā prognoze.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 07:03 pm
(Link)
Urā, dabūji nofeilotu prognozi! Ja vēl sāktos atomkarš, padomā kā TAD tu varētu līksmot (kopā ar Demokrātu partiju)! Tramps būtu TOTĀLI izgāzies. Njā...
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 08:34 pm
(Link)
Man nofeilotas prognozes nav īpaši jāmeklē - pietiek kaut vai palasīt tavā cibā pārpublicētos murgus. Un šis tavs ieraksts nebūs izņēmums.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 08:40 pm
(Link)
Nu ja. Tu ļoti labi ilustrē patreizējo atšķirību starp republikāņiem un demokrātiem. Ja republikāņus interesē ekonomiskā izaugsme, drošas robežas, miers ar Ziemeļkoreju, ISIS likvidēšana utt., tad demokrātu partijas vienīgā identitāte ir iznīcināt Trampu. Meklēt noziegumus, meklēt kļūdas utt. Pohuj par valsti, valsts varētu kaut pārvērsties par Venecuēlu un varētu kaut sākties atomkarš - tas būtu lieliski, ja vien tas kaut kā ieriebtu Trampam.
Tas ir tas, kā es atšķiros no tevis - mani interesē, lai stāvoklis pasaulē uzlabotos; tevi interesē atrast manī kļūdas. Ja tev tas sagādā prieku, veiksmi.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 08:48 pm
(Link)
Ja uzskati, ka stāvoklis pasaulē uzlabosies no kules kasīšanas, konspiroloģisku sūdu pārpublicēšanas, eksaltētas slienāšanās par Trampu un fantāzijām par Mārtiņu Hiršu, tas ir tikai n-tais apliecinājums tam kādā paralēlā realitātē tu dzīvo.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 09:26 pm
(Link)
Ja uzskati ka labāk ir stalkot par sevi krutākus džekus klabā un meklēt viņu kļūdas, tā apliecinot savu "krutumu", kas citādi nevar izpausties, tad es tev atklāšu - tas pasaulei neko nedod un tādā veidā nevar dabūt pussy. :)
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 09:44 pm
(Link)
Nu kurš gan sikboju par krutu sauks ja ne pats. :)

Un to laikam jāuztver kā atzīšanos, ka tava apsēstība ar Hiršu un viņa stalkošana ir parasti lūzera mazvērtības kompleksi ar nesasniegtu mērķi tikt pie pussy?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 09:51 pm
(Link)
Vienīgā atšķirība - Hiršs nav krutāks par mani, bet es esmu krutāks par tevi. Un kad es pēdējo reizi rakstīju par Hiršu? Tev būtu jāzin, jo tu droši vien manus ierakstus zini labāk nekā es. Tu varētu būt mans sekretārs.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 10:05 pm
(Link)
Un arī atmiņa tev švaka - citādi atcerētos, ka par viņu rakstīji šodien, tepat, komentāros pie šī ieraksta. :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 01:23 pm
(Link)
... nevarot darīt neko.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 01:13 pm
(Link)
p.s. Tramps jau basically ir ticis pie naudas savai sienai (5 miljardiem) un tā tiek celta. Par spīti Ameriku ienīstošajiem galēji kreisajiem ekstrēmistiem, kā Kārlis Streips, kas izmisīgi vēlas atvērtu robežu ar Meksiku, lai narkotikas turpinātu plūst, notiktu cilvēku kontrabanda, sieviešu izvarošana un lai valstī vairotos nelegālo imigrantu skaits, kuri atbalsta mirstošo Demokrātu partiju.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 01:15 pm
(Link)
Kāds šim apgalvojumam ir sakars ar realitāti? Emergency izsludināšana vēl naudu negarantē.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 10:58 am
(Link)
Tur ir argumentācija. Tu neklausījies, jo tevi tas neinteresē. Tev ir sava ticība.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 11:08 am
(Link)
Drīksti tad iepazīstināt ar viņa argumentāciju, ja esi to sapratis.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:March 5th, 2019 - 06:49 pm
(Link)
vienalga kāds Dievs, dzīve agrāk vai vēlāk beigsies
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:March 5th, 2019 - 06:50 pm
(Link)
beigās nāve un beigās mūžīgas mokas!