sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 5th, 2034|10:10 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 01:47 pm
(Link)
"Labu personisku attiecību uzturēšana" ar valsts līderi, ar kuru vēl pirms kāda laika twitterī dirsies pamatskolas līmeņa uzdirsienu līmenī? :D

[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 01:53 pm
(Link)
Tramps vadās pēc intuīcijas un dotā brīža, viņš nevadās pēc nemainīgām instrukcijām, tāpēc viņš ir veiksmīgs biznesmenis. Diršanās vai labu attiecību uzturēšana - abas šīs lietas ved uz kaut kādu risinājumu atšķirībā no nekā nedarīšanas, lai izsmalcinātie eksperti varētu cits citam sist uz pleca: cik gudri un izsmalcināti ir neko nedarīt toties saglabāt savu izsmalcināto imidžu. Ir divu veidu cilvēki - tie, kas no prezidenta grib objektīvu rezultātu vai vismaz tiekšanos uz to; un tie, kam pie dirsas rezultāts, viņi tikai gri, lai prezidents būtu izsmalcināts. Lol.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 02:20 pm
(Link)
Nu bet attiecībā uz Ziemeļkoreju rezultāta jau nav. :)

Arī biznesa track record Trampam ir kā minimums nevienmērīgs - pieci bankroti, skandalozas (un ne pārāk veiksmīgas) tiesvedības, apšaubāmās nodokļu lietas u.t.t.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 02:46 pm
(Link)
Rezultāts ir. Ar Obamu bija rezultās? Man atkal viss tas pats jāraksta? Antitrampisti ir vakcinēti pret faktiem. Tramps dabūja atpakaļ amerikāņu gūstekņus. Pasaki šiem amerikāņu gūstekņiem, ka viņu atbrīvošana neko nenozīmē, tā neko nenozīmēja Obamam. 2)Kims neveic raķešizmēğinājumus. Tavā pasaulē tas nav rezultāts. 2)ir noslēgts miers starp Ziemeļ un Dienvidkoreju. Tavā pasaulē tas nav rezultāts. 4)ir uzsākts dialogs ar Kimu un tiek dibinātas pozitīvas attiecības. Tavā pasaulē nekas no tā nav rezultāts, tavā pasaulē Obama radīja rezultātu. Tu esi psihiski slims.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 04:23 pm
(Link)
Gūstekņu atgūšana nav nekas ekskluzīvs, kas nebūtu bijis izdevies citiem. Savukārt Trampa publiskā dirsā līšana Kin Čen Unam sakarā ar Otto Warmbier nāvi gan ir kas tāds, ko neviens sevi cienošas valsts līderis nemēdz atļauties.

Par raķešizmēģinājumiem nav panākta kāda vienošanās, Līdz ar to savas fantāzijas par panākumiem vari pataupīt citiem trampampiņiem.

Uzsāktā dialoga sauso atlikumu mēs jau redzam nofeilotajā konferencē.

Un vispār smieklīgi redzēt kā tādi trampampiņi kā tu ir pārņēmuši savaelke mazvērtības kompleksu pārņemto čīkstēšanu par to cik viņš esot nenovērtēts uz Obamas fona. Un atklāšu tev noslēpumu - nav jābūt Obamas fanam, lai Trampu uzskatītu par ptrezidentaamatam nepiemērotu un viņa kvēlākos fanus - par alternatīvo faktu realitātē dzīvojošiem lūzeriem. :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 04:40 pm
(Link)
Kāds ir Obamas nopelns Ziemeļkorejas jautājuma risināšanā? Ak jā, precīzi nekāds. Tu esi vakcinēts pret faktiem. Šie gūstekņi tika atbrīvoti tikai tāpēc, ka tika sākts dialogs un Tramps lūdza viņus atbrīvot. Labi, vari neatbildēt, man apnika. "Obamas nopelni" :D lol.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 04:43 pm
(Link)
Varbūt lasīt iemācies? Par "Obamas nopelniem" raksti tu pats, kaut runa ir par trampampiņu elka "panākumiem" (kurus tādi kā tu saskata katrā viņa pirdienā). :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 05:11 pm
(Link)
Objektīvi raugoties, mēs esam ar Z Koreju labākā situācijā nekā pirms 3 gadiem. Tas, ka taviem garīgajiem brāļiem liberāļu ekspertiem Tramps neliekas gana izsmalcināts vai arī, ka nav ideālā, utopiskā situācija ar Z Koreju, tas ir pilnīgi cits jautājums un man tas neliekas aktuāli.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 06:25 pm
(Link)
Objektīvi raugoties nekas daudz vairāk par Trampa no gaisa grābto "no longer a Nuclear Threat from North Korea" apgalvojumu nav mainījies.

Un tādu trampampiņu savlaik bazūnētais, ka Tramps jau ir savu panācis un tūlīt būšot denuklarizācija ir kārtējā nofeilotā prognoze.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 07:03 pm
(Link)
Urā, dabūji nofeilotu prognozi! Ja vēl sāktos atomkarš, padomā kā TAD tu varētu līksmot (kopā ar Demokrātu partiju)! Tramps būtu TOTĀLI izgāzies. Njā...
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 08:34 pm
(Link)
Man nofeilotas prognozes nav īpaši jāmeklē - pietiek kaut vai palasīt tavā cibā pārpublicētos murgus. Un šis tavs ieraksts nebūs izņēmums.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 08:40 pm
(Link)
Nu ja. Tu ļoti labi ilustrē patreizējo atšķirību starp republikāņiem un demokrātiem. Ja republikāņus interesē ekonomiskā izaugsme, drošas robežas, miers ar Ziemeļkoreju, ISIS likvidēšana utt., tad demokrātu partijas vienīgā identitāte ir iznīcināt Trampu. Meklēt noziegumus, meklēt kļūdas utt. Pohuj par valsti, valsts varētu kaut pārvērsties par Venecuēlu un varētu kaut sākties atomkarš - tas būtu lieliski, ja vien tas kaut kā ieriebtu Trampam.
Tas ir tas, kā es atšķiros no tevis - mani interesē, lai stāvoklis pasaulē uzlabotos; tevi interesē atrast manī kļūdas. Ja tev tas sagādā prieku, veiksmi.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 08:48 pm
(Link)
Ja uzskati, ka stāvoklis pasaulē uzlabosies no kules kasīšanas, konspiroloģisku sūdu pārpublicēšanas, eksaltētas slienāšanās par Trampu un fantāzijām par Mārtiņu Hiršu, tas ir tikai n-tais apliecinājums tam kādā paralēlā realitātē tu dzīvo.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 09:26 pm
(Link)
Ja uzskati ka labāk ir stalkot par sevi krutākus džekus klabā un meklēt viņu kļūdas, tā apliecinot savu "krutumu", kas citādi nevar izpausties, tad es tev atklāšu - tas pasaulei neko nedod un tādā veidā nevar dabūt pussy. :)
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 09:44 pm
(Link)
Nu kurš gan sikboju par krutu sauks ja ne pats. :)

Un to laikam jāuztver kā atzīšanos, ka tava apsēstība ar Hiršu un viņa stalkošana ir parasti lūzera mazvērtības kompleksi ar nesasniegtu mērķi tikt pie pussy?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 09:51 pm
(Link)
Vienīgā atšķirība - Hiršs nav krutāks par mani, bet es esmu krutāks par tevi. Un kad es pēdējo reizi rakstīju par Hiršu? Tev būtu jāzin, jo tu droši vien manus ierakstus zini labāk nekā es. Tu varētu būt mans sekretārs.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:March 5th, 2019 - 10:05 pm
(Link)
Un arī atmiņa tev švaka - citādi atcerētos, ka par viņu rakstīji šodien, tepat, komentāros pie šī ieraksta. :D