sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 5th, 2034|03:00 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es gribu pierādīt, ka arī latviešu patriots var balsot par "Saskaņu". Visi latvieši nav gansi un ir arī tādi, kas mīl krievus. Kam mums tā Rietumu kultūra vajadzīga enīvei. Tai spiežas cauri samaitātība, degradācija, garīgs tukšums. Bet krievi mums atnesa kultūru - Puškinu, Tolstoju, operu, iemācīja lasīt un rakstīt un pats galvenais - iedeva mums ētiska un estētiska cilvēka ideālu. Balsojiet par "Saskaņu".
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:March 5th, 2019 - 07:14 am
(Link)
kultūra nav tikai operas vai literatūra.
kultūra ir arī attieksme pret korupciju, lomas ģimenē, saskarsme, kulinārija, tīrības izjūta, pieticība, lepnums, darba ētika, pašnovērtējums, manieres, gaume, bērnu audzināšana utt.
+ domāju, ka 99% cilvēku nav lasījuši puškinu vai tolstoju, tāpat neiet uz krievu operu.
From:[info]3koma14vs007
Date:March 5th, 2019 - 09:14 am
(Link)
"Saskaņai" nav ne mazākā sakara ar krievu kultūru. Viņi pārstāv Kremļa noziedzīgo oligarhisko lauupītājrežīmu, kurš ir naidīgs pret visu Rietumu civilizāciju.
Kā var nesaprast to, ka tieši paši saskaņieši melīgi un demagoģiski reducē absolūtā vairuma latviešu nemīlestību pret šo partiju kā vēršanos pret krieviem??!!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 10:36 am
(Link)
Principā "Saskaņa" ir kreisā partija. Sandra Veinberga (žurnāliste), Kārlis Streips u.c. ir kreisie. Bet viņi nebalsos par "Saskaņu", jo "Saskaņa" ir krievi. Viņi grib Rietumu nevis krievu sociālismu.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:March 5th, 2019 - 12:34 pm
(Link)
nē, 'Saskaņa' pilnīgi nekādā veidā nav kreisā partija, turklāt tā domāt var tikai cilvēki, kas neko daudz nesajēdz no politiskās teorijas, tādēļ notic viņu kreisuma sloganiem.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 11:55 am
(Link)
Bet krievu sociālisms principā ir labāks, jo mēs esam piedzīvojuši Padomju Savienību, kad pat slaucēja dzīvoja tikpat labi kā inženieris, bet Rietumu sociālisms vēl nav bijis un tā būtu lekšana nezināmajā. Padomju sociālisms bija visu laiku veiksmīgākā sociālisma forma pasaules vēsturē, tāpēk katram kreisajam būtu jābalso par "Saskaņu".
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 7th, 2019 - 09:22 pm
(Link)
Neliela korekcija - pat inženieris dzīvoja tik pat slikti kā slaucēja. "Krievu sociālisms" ir splašnojs šarkikovisms ar pūķi par ķēniņu (paskaties "Ubiķ Drakona", Marka Zaharova superīga alegorijfilma par sovoka dabu). Saskaņa, savukārt, kā jau tika mnionēts, ir Kremnļa piektās kolonnas partija, kas no turienes arī saņem savu kāpostu un štellītes. Tie ir lindermani un ždanokas vaniļas glazūrā.
From:[info]3koma14vs007
Date:March 5th, 2019 - 09:26 am
(Link)
Varbūt apgalvosi arī, ka Atmodas laikā Interfronte, kas kas bija naidīga Tautas frontei, arī pārstāvēja "lielo, bagāto krievu kultūru"?
"Saskaņa" vienkārši ir modificējusies un modernizējusies Interfronte.
Tāpēc visi latvieši, kuri par viņiem balso ir nekas vairāk kā Kremļa šovinistiski impēriskajam režīmam noderīgie idioti.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 5th, 2019 - 09:39 am
(Link)
Alfrēds Rubiks bija latvietis, patriots.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 7th, 2019 - 09:27 pm
(Link)
:facepalm:
Kas ir paradoksāli, ka tu it kā te baigi aģitē pret Rietumnu parazītiem un slimību nesējiem, kas ir apsveicami, bet tajā pašā laikā neredzi šo p[ašu sērgu tādos kā Rubiks. Vai nu esi pārāk jauns vai ļoti neinformēts, bet Rubiks ir tāda Sandra Veinberga kubā priekš tā, ko viņš nozīmē latviešiem. Viņš un daudzi citi, kas laicīgi apmeta kažoku, būtu dabūjuši ešafotu, ja mēs nebūtu tādi cucki.
From:[info]netti
Date:March 5th, 2019 - 10:30 am
(Link)
Jēzu, nogrābsties!
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 6th, 2019 - 09:46 am
(Link)
Kurā brīdī sāki šādi domāt? Kas uz to pamudināja?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 6th, 2019 - 12:52 pm
(Link)
Ušakova godīgā seja.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 6th, 2019 - 02:58 pm
(Link)
:) tā jau man likās.