sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 10th, 2032|02:10 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kā mēļo - strādnieku kastas pārstāvi var noteikt pēc tā, ka, ja divi cilvēki kautos, viņš nostātos nevis tā pusē, kuram ir taisnība, bet tā pusē, kurš ir stiprāks. Un tāds piemērs mums ir tā saucamais eksperts Mārtiņš Hiršs. Ir kāds iemesls, kāpēc šis cilvēks ir establišmenta/deep state/demokrātu, nevis Trampa pusē. Nē, ne tāpēc, ka establišments būtu labāks, morālāks, demokrātiskāks utt. Tikai tāpēc, ka establišments dotajā brīdī izskatās stiprāks - viņu cilvēki ir visur un viņi kontrolē medijus, FBI, CIA u.c. Beta male Hiršs ar lepnumu nostāsies stiprākā pusē. Kur viņš būs, kad organiskais spēks uzvarēs un establišmentu tiesās militārajos tribunālos? Droši vien nolīdis kādā alā un pensionējies no pētnieka darba pienākumiem. Nožēlojamais šakālis.
linkpost comment

Comments:
From:[info]khosmos
Date:December 10th, 2018 - 01:34 pm
(Link)
Es neticu kastām. Tev jebkurš var pateikt, ka tu nepiederi viņa kastai un brutāli uzspļaut uz galvas. Kastas ir ilūzija.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 10th, 2018 - 03:25 pm
(Link)
Es arī neticu mākslīgam sadalījumam, bet es ticu organiskam sadalījumam - pēc interesēm un īpašībām.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 10th, 2018 - 05:37 pm
(Link)
Ir cilvēki - lauvas, un ir cilvēki šakāļi.
From:[info]hauf_milk
Date:December 11th, 2018 - 01:49 am
(Link)
Diez, kas ir M. Hiršs? Vai daudz ir cilvēku, kas zina viņa uzvārdu.
Tavi ieraksti liek domāt, ka viņš ar tekstiem ir trāpījis tavā būtībā, ko tu tik ļoti negribi redzēt. Sevi ir ļoti neērti redzēt, jo komfortablāk ir veidot par sevi sev vēlamu priekšstatu.

Wake up! Bet tas būtu sasoditi sāpīgi, ne.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 11th, 2018 - 09:03 am
(Link)
Mārtiņš Hiršs ir trāpījis manā būtībā. Pasauli ir pārņēmis fraktāļvīruss. Pasauli kontrolē negatīvi spēki no ārpuses, bet ne bez mūsu līdzdalības. Tas ir Kangara arhetips - iztapīgais, glumais pielīdējs bez morālā kompasa. Ok, kamēr tādi ir sabiedrības mēslainē, tikmēr viss ok. Bet, ja tādi tiek saukti par ekspertiem, tas mani aizvaino. Iedomājies Lāčplēša scenāriju, kur Kangari ğērbjas uzvalciņos, tiek jautāts pēc viņu viedokļa. Man, kā Lāčplēša arhetipam (brīvības cīnītājam) tas ir aizvainojoši. Jo es mīlu planētu un cilvēci un es zinu, ka, ja cilvēki būtu brīvi, viņi būtu visskaistākās būtnes un pasauli pārpludinātu mīlestība. Tāpēc mums nevajag ekspertus, kas mums māca, kā pareizāk palīst zem globālistiem. Kā pareizāk kādam pieslieties un kā pareizāk zaudēt savu brīvību, skaistumu un cilvēka pašieņu. Kangaru ir daudz. Hiršs vnk ir kāds, ar ko man ir bijusi personīga saskarsme.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:December 13th, 2018 - 11:59 pm
(Link)
Bet tavs modelis jau ir ultra globālisms visa visuma mērogā, kur visi ir organiski pakļauti kaut kādam avotam ar lielo a.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 15th, 2018 - 02:30 am
(Link)
Neviens nav pakļauts. Tas ir viens no noteikumiem, lai varētu kļūt par Avotu - tu neieiesi savā pasaulē kā individualizēta būtne, kas prasa pielūgsmi vai soda tos, kas viņam nepatīk (pretējā gadījumā Visums tiek uzskatīts par tirānisku un Dzīvības Koks to atdala no sevis un tas pamazām mirst). Vienīgais likums ir brīvās gribas likums.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 11th, 2018 - 01:20 pm
(Link)
Bet vēl arī uzvaras garša. Visu dzīvi mums vajadzēja vnk paciest un izturēt to, ka sabiedrību vada niecīgākie no mums, mes esam pieraduši būt underdogi. Tagad galdi tiek pagriezti, Muller probe tiek atmaksots, Tramps, izrādās, nav pamuļķis, Makrons ir pazemots, Clinton Foundation tiek izmeklēts, es jūtu uzvaras garšu, tāpēc jau laikus kļūstu lecīgs. Līdzīgi kā filmās, kur underdog finally uzvar un iedauza slikto asfaltā.