sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 6th, 2024|08:47 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
It`s true! https://www.youtube.com/watch?v=ZAOXyKWqJaM Šis džeks ir nonācis pie tās pašas teorijas, pie kuras biju nonācis es - ka feminisms ir shit tests. Un Rietumu vīrieši šo testu nenoliek. Rietumu vīrieši ir beta orbitētāji un musulmaņi ir alfas, kurus feministes grib. Musulmaņi var izvarot, paverdzināt sievietes, likt viņām valkāt burkas utt., bet tas būs ok., bet Rietumu vīrieši var izdarīt vissīkāko lietu, kas feministēm nepatiks un viņas teiks: patriarhāts, dominance, objektizēšana utt. Tas būtu līdzīgi kā kad sievietei būtu divi draugi - viens jaukais zēns, kurš, lai kā arī censtos un cik arī nebūtu labs, nekad nebūtu gana labs sievietei un viņa viņu visu laiku atšūtu un atrastu viņā dažādas vainas. Un otrs - alfa vīrietis, kurš, lai arī huligāns un nejauks, bet sieviete viņu un gribētu un visu piedotu. Feminisms nav par to, ka sievietes grib būt vīrieši, feminisms ir par to, ka sievietes grib pakļauties vīriešiem, bet tādiem, kas izpauž īstu dominanci, nevis diskutē ar sievietēm vai cenšas viņām izdabāt.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:September 6th, 2018 - 09:43 pm
(Link)
Cibas feministes alkst patrarhātu. Palasi tādus kā Krii, Hedera vai Honeybee. Viņas totāli grib spēcīgu veci, kas viņai katru dienu dod pa muti, bet viņa negrib, lai viņš būtu balts.:D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 6th, 2018 - 09:49 pm
(Link)
Tas dzheks veel citaa video paskaidroja, ka ir 3 veidu feministes: 1)negliitaas vai resnaas, kas atrodas seksuaalaa tirgus apakshgalaa; 2)super domineejoshas sievietes, kas veelas veel domineejoshaaku veci, vieniigaa probleema, ka vechiem nepatiik sievietes, kas vinjus vakaraa maajaas peec darba izaicina; 3)superskaistaas, kas feminismu izmanto, lai nonaaktu uzmaniibas centraa.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 9th, 2018 - 01:27 pm
(Link)
ugu un tagad izstāsti, cik veidu patriarhālisti ir? Man šķiet tikai viena veida- kuri nemāk izveidot attiecības, tāpēc raud pa kaktiem :D
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 9th, 2018 - 01:25 pm
(Link)
Gnidrologam vairāk nelejiet
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:September 6th, 2018 - 10:43 pm
(Link)
Šāda te perspektīva, kur vīrietis sevi nostāda testējamā subjekta lomā, bet sievieti testētājas lomā, jau ir nejēdzība pati par sevi, jo tas implicē, ka sievietei ir vara pār vīrieti.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 6th, 2018 - 11:29 pm
(Link)
Sievietes visu laiku testee viirieshus, lai zinaatu, kursh ir vispiemeerotaakais sugas turpinaashanas projektam.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:September 7th, 2018 - 06:12 am
(Link)
Kā tavuprāt šī testēšana notiek pie musulmaņiem?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 8th, 2018 - 07:03 am
(Link)
Nenotiek.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 9th, 2018 - 01:26 pm
(Link)
kāds jauks nogribējušos tēviņu dialogs
[User Picture]
From:[info]eos
Date:September 7th, 2018 - 11:57 am
(Link)
Nezinu, kāpēc Tu tās alfas tā idealizē.

Man draudzene sev atrada tādu stingro veci - pašpārliecināts, taisnīgs, stingrs, stiprs, drošs. Taču viņš vienlaikus ir despotisks un kā tēvs praktiski nekāds. Neprot ar bērnu gandrīz neko.

Kas tad ir svarīgāk? Gudrs un daudz pelnošs, stingais plecs, vai tomēr iejūtīgāks, mazāk pelnošs, bet arī labs tēvs un draugs, ne tikai vecis?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 7th, 2018 - 07:56 pm
(Link)
Manā pasaulē alfu raksturo 2 pamatīpašības - 1)vara/pārliecinātība par sevi/drosme; un 2)empātija/jūtība. Tāda ir arī harizmas definīcija.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 9th, 2018 - 01:24 pm
(Link)
Nuja normāla alfa sieviete, un?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 7th, 2018 - 09:09 pm
(Link)
Šīs divas īpašības arī sievietēm visvairāk patīk vīriešos un šo divu īpašību izpaušana pirmajā randiņā garantē, ka būs arī otrais un citi randiņi.