sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 25th, 2024|09:07 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man skolā nepatika vēstures stundas, jo es uztvēru, ka visa vēsture sastāv no tā, ka kādreiz kaut kur ir bijis kaut kas skaists un jēgpilns un tad ir ieradies kaut kāds spēks, kas to nolīdzinājis līdz ar zemi, cilvēkus sadedzinājis dzīvus vai spīdzinājis dažādos pārsteidzoši radošos veidos, jēgpilno un skaisto aizliedzis, un beigās paliek pāri tikai gruvešu un pelnu kaudze un pasludināta kaut kāda necilvēcīga institūcija, kurai zemes cilvēkiem būtu jāklanās un jākalpo. Cik es saprotu, šie viepļi joprojām staigā pa zemes virsmu, tikai tagad, kad cilvēce - vismaz eiropeīdā cilvēces daļa, ir sasniegusi kaut kādu apziņas līmeni un izpratni par cilvēka suverenitātes vērtību, viņi ir nolīduši pagrīdē. BET VIŅI NEKUR NAV AIZGĀJUŠI.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:June 25th, 2018 - 10:44 pm
(Link)
Nu nav jau gluži pagrīdē, tie ir mācītāji
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 25th, 2018 - 10:50 pm
(Link)
Tie ir teokrāti - cilvēki, kas neatzīst individuālisma suverenitāti un kas pasauli redz kā piramīdas struktūru ar sevi augšgalā. Tie ir ne tikai reliğiju cilvēki, bet arī komunisti un globālisti.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:June 25th, 2018 - 10:54 pm
(Link)
Komunisti varbūt, bet mēs globālisti atzīstam individuālismu un personas suverenitāti.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 25th, 2018 - 11:11 pm
(Link)
Kāpēc tad EU neaizstāvēja Katalonijas neatkarības aizstāvju vēlmi pat tikt uzklausītiem no Spānijas puses? Kāpēc cilvēki balsoja par Brexit bet UK joprojām nav ne par mata tiesu tuvāk Brexitam? Kāpēc neievēlētais Junkers kā bargs diktators kaut ko draud valstu valdībām, kas sāk šaubīties vai viņiem vajag tos nigerus un muslimus neierobežotā daudzumā? Kāpēc lielākā daļa vāciešu vēlētos kontrolētu imigrāciju, bet ne jau viņi nosaka to, kas notiek? Kāpēc tāds naids pret populismu, nacionālismu un protekcionismu? Tie ir tie paši aristokrāti, kas domā, ka cilvēks parastais ir atkritums, kuram nav nekādas teikšanas.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:June 26th, 2018 - 12:16 am
(Link)
Vispār jau ar to breksitu ir tā, ka UK sabiedrība balansē uz jauna referenduma robežas, nemaz viņiem tā negribas to breksitu
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 26th, 2018 - 06:24 am
(Link)
Negribas tiem, kam jau toreiz negribējās. Nevar taisiit jaunus referendumus, ja neapmierina pirmaa referenduma rezultaats. Tie, kas balsoja par brexit, pa lielam joprojaam balsotu par, varbuut tikai 3% mainiijushi domas.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:June 26th, 2018 - 01:30 am
(Link)
[Tie ir tie paši aristokrāti, kas domā, ka cilvēks parastais ir atkritums, kuram nav nekādas teikšanas.]

Kas ir cilvēks parastais? Ja tu domā cilvēku bez zināšanām attiecīgajā jomā, tad es arī domāju ka viņam nav teikšanas un tas ir pareizi. Teikšana ir zinošajiem, par zinošo kļūst mācoties, gribi teikšanu - ej mācies, aizstāvi disertāciju vai tml un būs tev teikšana.

Jeb tu domā ka piemēram pasažieru lidmašīna ir jāstūrē visiem pēc kārtas?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 26th, 2018 - 06:29 am
(Link)
Tad cilveekiem, kas dziivo bagaatnieku rajonos, kur ir 96% baltie, nevajadzeetu balsot par neierobezhotu imigrantu uznjemshanu no tuvajiem austrumiem, jo vinji nezin, kaa ir dziivot rajonos, kur ir musulmanju iipatsvars. Bet vinji balso par sho politiku, lai paraadiitu, cik izsmalcinaati, toleranti un ptogresiivi ir, bet pashi izveelas dziivot rajonos ar 96% balto. Taa ir balsoshana par kaut ko, ko tu nezini.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 25th, 2018 - 11:33 pm
(Link)
Bet es runāju arī par Drakulas tipa indivīdiem, kas elites aprindās joprojām eksistē, bet viņu izptiecas nav publiskas. Iemesls, kāpēc dark web eksistē, ir tāds, ka to lieto elite. 75% no dark web satura ir pedofilijas materiāli. Ir arī filmas ar reālu cilvēku spīdzināšanu un nogalināšanu. No turienes dāņu maniaks Maidens dabūja šausminošos vvido savā datorā. Ļaunums eksistē. Bet tas nav tik publisks kā agrāk. Un kā tu domā, kas pēc politiskās piederības ir tādi indivīdi kā Maidens vai tikumu pozeri Holivudā, kas Oskara ceremonijās trasho Trampu? Protams, ka liberāļi, sociālisti un globālisti.q l
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:June 26th, 2018 - 12:14 am
(Link)
Noziedznieki gadās, tipa čikatilo, kalvins utt bet mūsdienās viņus vnk efektīvāk izķer
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 26th, 2018 - 01:12 am
(Link)
"bet mēs globālisti"

Kāpēc tu tik izmisīgi centies ar viņiem identificēties? Tu esi parasts bomārs priekš tiem viepļiem. Varēsi mazgāt viņu pimpjus tā pat kā citi vergi, nekādu privilēģiju par pielīšanu tev nebūs lol.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:June 26th, 2018 - 01:14 am
(Link)
Man patīk kārtēja Gnidrologa expertīze par to kas es esmu vai neesmu :) Gnidrologs cenšas.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:June 26th, 2018 - 01:17 am
(Link)
Un also es ar viņiem identificējos tāpēc ka viņiem ir taisnība - mēs būsim viena cilvēce, nevis mazi bariņi katrs aiz sava žoga, tb mazi bariņi katrs aiz sava žoga neuztaisīe megakollaiderus un kosmiskos liftus un asteroīdu raktuves un (kas zina) arī deformas dzinējus, bet bez tā visa mums tiešām nav jēgas.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:June 26th, 2018 - 01:19 am
(Link)
[šajā vietā gnidrologs var pameditēt par zemajām debesīm priekš karošu karināšanas, gnidrologa debesis ir zemas, jā parasto dzīvi var nodrošināt mazi bariņi ar žogiem sadalīti, bet mēs globālisti negribam parasto dzīvi mēs gribam tālāk.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 26th, 2018 - 09:23 am
(Link)
Domaa Merkele dziivo no go rajonos? Nee, vinjas maajai apkaart ir muuris un piesleegta signalizaacija un kameras. Par sho atrautiibu no reaalaas dziives mees runaajam. Par nekontroleetu imigraaciju fano tikai tie, kurus taa neskar personiigi. Taa nav demokraatija, taa ir izlemshana citu vietaa, ko vinjiem vajag, uzskatot vinjus par zemaakiem un pelniijushiem sanjemt kaut ko sliktaaku - taa ir monarhija!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 26th, 2018 - 06:31 am
(Link)
Cilveeki kas ir vokaalaakie par multikulturaalismu un zhogu neesamiibu, parasti staigaa ar apsardzi un vinju maajaam apkaart ir muura sienas. Piemeeram, Zakerbergam vai paavestam.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 26th, 2018 - 06:30 am
(Link)
:D
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:June 25th, 2018 - 11:35 pm
(Link)
vajag decentralizētu globalizāciju https://www.youtube.com/watch?v=QoiR4aNbTOw