sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 25th, 2024|09:07 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 25th, 2018 - 11:11 pm
(Link)
Kāpēc tad EU neaizstāvēja Katalonijas neatkarības aizstāvju vēlmi pat tikt uzklausītiem no Spānijas puses? Kāpēc cilvēki balsoja par Brexit bet UK joprojām nav ne par mata tiesu tuvāk Brexitam? Kāpēc neievēlētais Junkers kā bargs diktators kaut ko draud valstu valdībām, kas sāk šaubīties vai viņiem vajag tos nigerus un muslimus neierobežotā daudzumā? Kāpēc lielākā daļa vāciešu vēlētos kontrolētu imigrāciju, bet ne jau viņi nosaka to, kas notiek? Kāpēc tāds naids pret populismu, nacionālismu un protekcionismu? Tie ir tie paši aristokrāti, kas domā, ka cilvēks parastais ir atkritums, kuram nav nekādas teikšanas.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:June 26th, 2018 - 12:16 am
(Link)
Vispār jau ar to breksitu ir tā, ka UK sabiedrība balansē uz jauna referenduma robežas, nemaz viņiem tā negribas to breksitu
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 26th, 2018 - 06:24 am
(Link)
Negribas tiem, kam jau toreiz negribējās. Nevar taisiit jaunus referendumus, ja neapmierina pirmaa referenduma rezultaats. Tie, kas balsoja par brexit, pa lielam joprojaam balsotu par, varbuut tikai 3% mainiijushi domas.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:June 26th, 2018 - 01:30 am
(Link)
[Tie ir tie paši aristokrāti, kas domā, ka cilvēks parastais ir atkritums, kuram nav nekādas teikšanas.]

Kas ir cilvēks parastais? Ja tu domā cilvēku bez zināšanām attiecīgajā jomā, tad es arī domāju ka viņam nav teikšanas un tas ir pareizi. Teikšana ir zinošajiem, par zinošo kļūst mācoties, gribi teikšanu - ej mācies, aizstāvi disertāciju vai tml un būs tev teikšana.

Jeb tu domā ka piemēram pasažieru lidmašīna ir jāstūrē visiem pēc kārtas?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 26th, 2018 - 06:29 am
(Link)
Tad cilveekiem, kas dziivo bagaatnieku rajonos, kur ir 96% baltie, nevajadzeetu balsot par neierobezhotu imigrantu uznjemshanu no tuvajiem austrumiem, jo vinji nezin, kaa ir dziivot rajonos, kur ir musulmanju iipatsvars. Bet vinji balso par sho politiku, lai paraadiitu, cik izsmalcinaati, toleranti un ptogresiivi ir, bet pashi izveelas dziivot rajonos ar 96% balto. Taa ir balsoshana par kaut ko, ko tu nezini.