sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 9th, 2024|06:20 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ISIS likvidēta, Ziemeļkoreja atsakās no kodolieročiem, ekonomikas augšupeja, bezdarbs rekordzemā līmenī, bet Tramps, protams, lohs un idiots. Tā uzskata cilvēki, kas nav pat spējīgi uz diskusiju (brīnumainā kārtā, pat ja studējuši filosofijas fakultātē). Cilvēki, kuru vienīgā dzīves misija ir saplūst ar pūli un sist līdzīgajiem uz pleca. Faking aitas.
linkpost comment

Comments:
From:[info]fedrs
Date:March 9th, 2018 - 10:29 am
(Link)
Iespējams, ka Kristu sita krustā nevis tāpēc, ka viņš pats personīgi tik ļoti nepatiktu romiešiem, bet dēļ kāda aplam apnicīga apustuļa, kuram bija nepārspējams talants krist uz nerviem visiem un visur, līdz beidzot viens romietis teica otram: "Bļaģ! Zajebalo!"
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 9th, 2018 - 12:18 pm
(Link)
To apniciigo apustuli bija izbesiijusi apniciigaa gariidznieciiba un apniciigaa peleekaa masa, ar ko vinjsh saskaaraas katru dienu kopsh savas dzimshanas. Reaali - mums ir bijis jaapaciesh juusu stulbums un juusu pasaule visu dziivi. Tas muus ir dariijis stipraakus par jums, kas muusu cilveeku uzvaru veel nav piedziivojushi.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 10th, 2018 - 11:41 am
(Link)
Tu, kā parasti es bezgala patētisks (un es kaut kādā ziņā tevi par to mīlu, jo neviens cits cibā tāds nav), bet prozaiskāka realitātes interpretācija ir tā, ka ļevie kļuvušo tik traki un apsēsti ar savām idejām, to modificēšanu ar vien lielākā absurdā un savas neievainojamības sajūtu (jo pat prese un akadēmija ir politiski angažēta šim absurdam par labu), ka elementārs WTF no 'normiju' puses un piesliešanās konservatīvākam redzes punktam jau skaitās nodevība un ienaidnieciskums. Overtona logs bija tik tālu kreisajā pusē, ka Tramps daudzus trigerēja vienkārši par saviem beisik uzskatiem, kas ir tradicionāli liberāli un demokrātiski. Kreisajiem nebija nekas substanciāls par ko uzbrukt, tāpēc izveidoja gigantisku salmuvīru-Trampu un pat centās viņu nogāzt ar viltus un maldu palīdzību. Tas nav izdevies un kreisie tikai paši sevi vēl vairāk izzaigojuši. Apspīdinājuši savu ārprātu un korumpētību. Tas ir kā iedot oponentam virvi un tas pats tajā pakaras.

Vēl ar vien uzskatu, ka nacionālisms Eiropā, vismaz (reg)progresīvajos Rietumos iznīkst. Amerika varētu pacelties, jo viņu civic nacionālisms ir elastīgāks un nav tik rasiāli/etniski piesaistīts. Eiropā švakāk, jo ja piemēram Vācijā vācieši izzudīs kā etniska vienība, nekādas Vācijas tur vairs nebūs. Būs kaut kas developing valstu līmenī vai sliktāk. Pilna ar brūniem krančiem bez sapratnes ko darīt, kā organizēties. Kad pie tā nonāks, tad centrālajai un austrumu eiropai būs jābūvē sienas, lai atdalītos no šīm degradējušām Eiropas daļām. Nebrīnīšos par jaunu auksto karu, bet jau Eiropas iekšienē.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:March 11th, 2018 - 01:12 am
(Link)
smāgs enerģejs
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 11th, 2018 - 09:47 am
(Link)
:D