sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 4th, 2023|10:37 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es kritizēju Mārtiņu Hiršu, jo agrāk, pirms kādiem 6 gadiem, ar viņu strīdējos par dažādām lietām kā citplanētiešu un gara eksistence, sazvērestību teorijas utt. un viņš bija tāds hardcore skeptiķis, kas teica, ka "visas sazvērestību teorijas ir bullshits" un, ka eksistē tikai 3d matērija, pilnīgi visu var izskaidrot racionāliem līdzekļiem utt. Lai arī es jutu, ka viņa domāšana, kas balstīta tikai tā sauktajā racionālajā prātā, nav pilnīga, es nevarēju to pierādīt, jo viņš jau pieņem tikai racionālā prāta pierādījumus nevis, piemēram, intuīciju. Bet es zināju, ka laiks pierādīs, ka viņa domāšana bija aplama un laiks to pierādīja - mēs ar intuīciju zinājām, ka Tramps ir labs variants un, ka viņš mūs neatstās "Krievijas varā", ka viņš nav ne Putina draugs, ne seksists, rasists - whatever establišmenta mediji, tā sauktās respektablās institūcijas ar savām "aptaujām" un analīzēm centās mums iestāstīt. Mārtiņš Hiršs ļoti tic "respektablajām institūcijām", jo viņa domāšana nav inovatīva, tā nav intuitīva, viņš var operēt tikai dotās sistēmas faktu ietvaros. Ir greizi, ka tāda cilvēka profesija ir "eksperts" un "pētnieks", jo pēdējā gada notikumi rāda, ka dotās sistēmas fakti ir kļūdaini un atspoguļo tikai pastāvošās varas politiku nevis reālus faktus. "Visas sazvērestību teorijas ir bullshits" - jā, tikai kāpēc Mārtiņš Hiršs pavilkās uz pastāvošās varas bīdīto un nu jau apgāzto Trampa - Putina sazvērestības teoriju? Jo Mārtiņš Hiršs uzticas establišmentam, pat, ja tas bīdītu viltus sazvērestību teorijas. Es ticu, ka nākamo gadu notikumi arvien vairāk un vairāk pierādīs šādu "skeptiķu" un "ekspertu" domāšanas kļūdainumu. Šādi cilvēku bremzēja cilvēces attīstību un cenšas to darīt joprojām, bet viņu laikmets ir jau gandrīz pagājis.
linkpost comment

Comments:
From:[info]tiesibsargs
Date:July 4th, 2017 - 03:15 pm
(Link)
kam uzticies tu?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 4th, 2017 - 09:45 pm
(Link)
Cilvēkiem, kuri, tāpat kā es, izmanto gan (vīrišķo) loģiku, gan (sievišķo) intuīciju. Dabā iņ un jaņ vienmēr iet kopā. Cilvēki ir radījuši mākslīgu dalījumu loģikā un emocijās, tāpēc ir skeptiķi, kas kļūdās un lētticīgie/ticīgie, kas arī kļūdās.
From:[info]tiesibsargs
Date:July 5th, 2017 - 10:52 pm
(Link)
nosauc konkrētus piemērus.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 5th, 2017 - 11:45 pm
(Link)
Simon Parkes, Tanaath, Agnese Bērziņa, Donald Trump, Alex Jones, George Kavassilas, Don Miguel Ruiz.
[User Picture]
From:[info]src
Date:July 4th, 2017 - 04:16 pm
(Link)
Palaidu garām, ka apgāzts apgalvojums par krievu hakeru palīdzību Trampa ievēlēšanā. Vari linku iedot?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 4th, 2017 - 04:35 pm
(Link)
tie, kas uztureeja sho sazveerestiibas teoriju, bija cnn, kuri pashi tai netic. atlaistais komijs atzina ka pret trampu pat nebija izmekleeshanas.
[User Picture]
From:[info]src
Date:July 4th, 2017 - 04:44 pm
(Link)
jā jā. viens žurnālists pateica savu viedokli ( no tiem sliktajiem melu medijiem, ja) un uzreiz nekā nav.

Un arī Komijs atzina, ka *tobrīd* pret Trumpu nebija izmeklēšanas, kas nenozīmē, ka pret viņa draudziņiem un Krieviju nebija.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 4th, 2017 - 07:56 pm
(Link)
Es runaaju par Trampa - Putina sazveerestiibu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 4th, 2017 - 07:58 pm
(Link)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 4th, 2017 - 08:12 pm
(Link)
atceries, kaa pirms komija noklausiishanaas tvnets rakstiija kaa trampam ir jaabaidaas un kaa komijs naaks klajaa ar kaut ko par ko vareetu buut impiichments/ vinji noklausiijaas komiju un seshenu un peekshnji iestaajaas klusums. no impiichmenta ne smakas, tieshi otraadi - atklaajaas ka tas viss bija uzpuusts. liberaaljmediji jau neies atvainoties vai atziit kljuudas, labaak vnk aizmirst un runaat par tviitiem, 'nabaga melaaniju' utt.
[User Picture]
From:[info]src
Date:July 4th, 2017 - 08:30 pm
(Link)
tie, kas pirms tam iedziļinājās, tie ari zināja, ka izmeklēšana pret Trumpu un potenciāli impīčments varētu būt par "obstruction of justice", par ko arī bija Komija liecība.

Paskatīsimies, kas pēc gada notiks :)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 4th, 2017 - 09:31 pm
(Link)
Pēc gada notiks tas, ka, neskatoties uz visiem establišmenta un mediju uzbrukumiem, Tramps būs padarījis daudz labu darbu un izpildījis pirmsvēlēšanu solījumus, būs sabrukusi, kaut kur izplēnējusi teorija, ka Tramps ir Hitlers vai nekompetents, jo ekonomika būs lieliska, darbavietas atgriezušās ASV, nelegālā imigrācija samazinājusies 5 reizes, akciju tirgus kāpums u.c. un cilvēki, kas nebalsoja par Trampu, arvien vairāk ieleks Trampa vilcienā, viņa reitingi augs un sasniegs kādus 70%.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 4th, 2017 - 10:00 pm
(Link)
Ir kaut kāda daļa cilvēku, kas neko daudz nezin par niansēm, bet, kas nepārtraukti dzird Krievijas vārdu Trampa sakarā un nolemj, ka Tramps ar Putinu burtiski sazvērējās kopā un Putins iecēla Trampu, lai viņš kalpotu Krievijas interesēm. Viņi patiešām tā domā, jo tas nāk no respektablajiem medijiem. Neskatoties uz to, ka tā nav patiesība un tam nav pierādījumu. Un tāds jau arī ir šo mediju mērķis. Galvenais nav patiesība vai pierādījumi, galvenais ir atkal un atkal uzturēt intrigu, ka "kaut kas tur ir" un ir cilvēki, kas mazāk draudzējas ar loģisko domāšanu un tam arī notic.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 4th, 2017 - 11:01 pm
(Link)
''Paskatīsimies, kas pēc gada notiks :)''

Labāk jau tagad sagatavojies astoņiem Trampa valdīšanas gadiem, nevis domā kas notiks pēc gada.:)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 5th, 2017 - 06:11 am
(Link)
Ko Tramps par to tvītoja 26. jūnijā:
The reason that President Obama did NOTHING about Russia after being notified by the CIA of meddling is that he expected Clinton would win and did not want to "rock the boat." He didn't "choke," he colluded or obstructed, and it did the Dems and Crooked Hillary no good. The real story is that President Obama did NOTHING after being informed in August about Russian meddling. With 4 months looking at Russia under a magnifying glass, they have zero "tapes" of T people colluding. There is no collusion & no obstruction. I should be given apology!
23. jūnijā:
Former Homeland Security Advisor Jeh Johnson is latest top intelligence official to state there was no grand scheme between Trump & Russia. By the way, if Russia was working so hard on the 2016 Election, it all took place during the Obama Admin. Why didn't they stop them? Why did Democratic National Committee turn down the DHS offer to protect against hacks (long prior to election). It's all a big Dem HOAX!
16. jūnijā:
They made up a phony collusion with the Russians story, found zero proof, so now they go for obstruction of justice on the phony story. Nice. You are witnessing the single greatest WITCH HUNT in American political history - led by some very bad and conflicted people! Why is that Hillary Clintons family and Dems dealings with Russia are not looked at, but my non-dealings are? Crooked H destroyed phones w/ hammer, 'bleached' emails, & had husband meet w/AG days before she was cleared- & they talk about obstruction?

Iespējams, galvenais iemesls, kāpēc Tramps atlaida Komiju, bija tāds, ka Komijs palaida Hilariju vaļā vēl pirms vēlēšanām, kad viņa iekļuva slepenas informācijas nopludināšanas skandālā, par kādiem citi amerikāņi, pat par niecīgu daļu no tā, ko izdarīja Hilarija, nonāk aiz restēm uz vairākiem gadiem un zaudē karjeru. Viņš vnk palaida viņu vaļā. Tagad, kad Komijs ir prom, tiks atsākta Hilarijas saukšana pie atbildības, wait and see.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:July 6th, 2017 - 10:15 pm
(Link)
I call HAX!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 5th, 2017 - 06:22 am
(Link)
Nav ironiski, ka Hilarija tirgoja valsts slepeno informāciju un viņa tika palaista vaļā, bet Tramps, kurš neko nepareizu nebija izdarījis, tika vajāts 6 mēnešus, lai beigās visi uzzinātu, ka nekādu pierādījumu nav un tas bija uzpūsts no zila gaisa dēļ demokrātu nespējas pieņemt zaudējumu? Un par to lielā mērā bija atbildīgs Komijs - deep state marionete. Viņu vajadzēja atlaist jau pirmajā Trampa prezidentūras dienā.