|
[Aug. 18th, 2009|10:24 pm] |
Turpinās eksperimenti ar pannu. Vakar iegādājos malto gaļu - iesākumā tāpat uz pannas uzcepu, bet nebija īsti garšīgi, šodien attapos, ka var pielikt klāt pāris olas, rezultāts jau sanāca tīri baudāms.
Vot, būs nodarbes vientmuļajiem rudens/ziemas vakariem :) |
|
|
Comments: |
ei, es tad tev varētu "samaksāt" mērcītēs (pēdējā pēdējā rindiņā), kas tieši maltajai gaļai domātas; es tādas nepatērēju, bet mājās vēl no vecajiem laikiem stāv pāris paciņas un glabāšanas termiņš beidzas tieši šomēnes ;)
From: | radars |
Date: | August 18th, 2009 - 11:11 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Redzams, ka esi gatavs nākamajam līmenim. Ieskaties www.receptes.lv ;)
| From: | shrdlu |
Date: | August 18th, 2009 - 11:37 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nu pankūkas jau sanāca pēc receptes.lv :). Bet vienkāršu un ātru kotlešu recepti kautkā nevarēju atrast, tāpēc šodien ļāvos improvizēšanai..
| From: | wowow |
Date: | August 18th, 2009 - 11:23 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ja malsi gaļu pats, būs daudz garšīgāk ;)
| From: | tvarj |
Date: | August 18th, 2009 - 11:27 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ja jau notiek taads troksnis ap vienu nopirktu pannu, tu tieshaam domaa, ka vinjam ir arii galjasmashiina? :DDD
| From: | shrdlu |
Date: | August 18th, 2009 - 11:30 pm |
---|
| | | (Link) |
|
gaidu, kad būs Rimi par uzlīmēm :D
| From: | tvarj |
Date: | August 18th, 2009 - 11:40 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es paliidzeeshu tev sakraat ;) kaut kaa jau jaatbalsta tie viirieshi, kas meegjina nodarboties ar maajsaimnieciibu.
| From: | shrdlu |
Date: | August 18th, 2009 - 11:42 pm |
---|
| | | (Link) |
|
domāju, ka "mēģina" vienmēr arī paliks atslēgvārds šim visam :D
| From: | tvarj |
Date: | August 18th, 2009 - 11:50 pm |
---|
| | | (Link) |
|
gan jau saule iespiidees arii tavaa virtuviitee :>
| From: | wowow |
Date: | August 19th, 2009 - 09:24 am |
---|
| | | (Link) |
|
Es iezīmēju attīstības virzienu
čuguna vai kāda tev tā panna? un ja kas, tad nopirkt labu gaļas kluci un pateikt tantei aiz letes lai samaļ TO (tik vaig skatīties ka tevi neapčakarē un to īsto kluci kkur nolik un atkal neieliek parasto malto gaļu), karoč tad ir daudz labāk. | |