08 February 2011 @ 01:27 pm
 
Tā vien skatos, ka šodien laikam ir NBD (Nacionālā Blenzīguma diena), ibo citu izskaidrojumu man šodien pievērstajai uzmanībai neredzu.
Ja nu vienīgi mani gōrdžasie mati, kas šodien beidzot tika pie pasūtītā matu pūdera. (Which is totally awesome, in case you were wondering.)
 
8 | +
 
( Post a new comment )
[info] on February 8th, 2011 - 01:59 pm
a ko matiem dod pūderis?
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on February 8th, 2011 - 02:53 pm
Kuplumu+formu+tekstūru. Un tajās dienās, kad nav laika/slinkums mazgāt, tādu labo dirty-messy paskatu (as opposed to greasy-yucky).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rediiss[info]rediiss on February 8th, 2011 - 03:17 pm
linku! linku!
...
vai vismaz nosaukumu, ko iegūglēt :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: wouldn't dream of it[info]shiry on February 8th, 2011 - 04:08 pm
No šiem te - Dust It Mattifying Powder, tā bondzelīte priekšplānā pa kreisi, ar vieninieku virsū.
(Pirku šeit, jo, lai gan stokmanā kaut kādas atliekas no šīs kolekcijas ir atrodamas, ne šī pūdera, ne kaut kā cita vismaz attāli radniecīga viņiem nav.)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rediiss[info]rediiss on February 8th, 2011 - 04:23 pm
ooo, paldies! [saberzē rokas]
vispār var ieiet šitajā dīvainajā veikalā. šķiet, ka ar acs kaktiņu manīju tur osisu. visādā gadījumā, tur ir šādas tādas profesjonāļu preces matiem&nagiem. ā, krēmi arī laikam bija. arī babyliss matu veidotāji, kas pēc maniem aprēķiniem sanāca bīšku lētāk kā internetos. nu tas tā, zināšanai. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: secret ninja[info]shiry on February 8th, 2011 - 04:31 pm
Eu, nu bet tu taču esi viens lielisks [info]rediiss! Šitādu nemaz nezināju, un, ja var ticēt viņu lapā rakstītajam, tur ir dabūjams arī stiprākas fiksācijas pūderis, ar ko friziere mani apkaisīja, bet kuram, sitmannost, nekādīgi nosaukumu atcerēties nevarēju. :)) Reku, šitāds.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rediiss[info]rediiss on February 8th, 2011 - 04:39 pm
hehe es arī salīdzinoši nesen uzzināju :D pie manis vēl var 10% atlaidi dabūt :D nē, nopietni. mūsu kantorim tur itkā pienākas. neesmu gan izmēģinājusi un pārliecinājusies ghh varbūt man 4dien sanāks aizkūņoties (nav tālu no darba), varētu nočekot, vai ir tava burciņa un pa cik.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: secret ninja[info]shiry on February 8th, 2011 - 04:50 pm
Ū, ja sanāk, apskaties, lūdzu, gan, būtu šausmīgi forši, ja tādas lietas būtu tepat uz vietas atrodamas, nevis no interneta tālēm pasūtāmas. :)
(Reply) (Parent) (Link)