04 January 2009 @ 01:14 pm
 
Kā izrādās, mazas meitenītes ir kudī jaukākas par maziem puisīšiem, jo viņām patīk pindzelītes, krāsiņas, eņģelīši, spīgulīši, krāsainas salvetītes un kārtība visapkārt. Tamdēļ nospriedu, ka, ja Emīlijai kādreiz atļausies nopirkt kaut ko Bārbijveidīgu, es nodošu viņas rīcībā savu leļļu drēbju un audumu atgriezumu kurpjukasti, varbūt pat ar visu Amerikas radiņu sūtīto Bārbiju, kam es bērnībā nocirpu zēngalviņu un nokrāsoju to ar zilu guašu.
 
5 | +
 
( Post a new comment )
[info]brittany on January 4th, 2009 - 01:16 pm
bet viņai tak arī ir svētki, var tač viņai iedāvināt to bārbiju un uz citiem visas bārbij lietas ko tev roka ceļas atdāvināt
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on January 4th, 2009 - 01:20 pm
Svētki ta' viņai ir, bet tāpat viņai ir arī baismīga māte, kas to nabaga bērnu vislaik terorizē un neko viņai neļauj. Dāvināt drīkst tikai kaut ko tādu, ko viņa iepriekš ir pasūtījusi un apstiprinājusi, citādi tā dāvana dienasgaismu nekad neieraudzīs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]brittany on January 4th, 2009 - 01:23 pm
tas ir baigi :|
(Reply) (Parent) (Link)
f: close up[info]f on January 4th, 2009 - 01:38 pm
visas manas bārbijas agrāk vai vēlāk attapās ar zēngalviņu. visas :)
dažas tika arī pie terovējumiem vai auskariem.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on January 4th, 2009 - 01:40 pm
Nu auskari bija visām default'ā, tetovējumi man nekad nav īpaši patikuši, bet zēngalviņas, jā, tās bija norma. Pat ar zilām guašām. Pēc tam gan es vairākkārt veicu matu pārstādīšanas operācijas ar tamboradatu un vairāku diegu spolīšu palīdzību, tā kā vispār tur bija, kur izpausties. :)
(Reply) (Parent) (Link)