03 December 2008 @ 11:38 pm
 
Beidzot no skapjaugšas nocēlu Adventes vainagu, un, surprise, surprise, tur vēl visas četras sveces ir, tikai mazliet nodedzinātas. Prieks un laime, krīzes apstākļos nebūs papildus jātērējas jaunu pirkšanai.

Citās ziņās, pagājusī nakts pierādīja to, ka tagad dzīvojam idilliskā mietpilsoņu rajonā. Būtu kādreiz Salacas ielā uznākusi vēlme pusvienos naktī iziet vienai pastaigāties, labi tas nebeigtos. A te krāšņākais mirklis bija viens niecīgs "u-ū" no tumši kokainā pleķa, kur, visticamāk, kāds putns pusaizmidzis pabāza galvu zem otra spārna.

Un uz Ziemassvētkiem man var noteikti dāvināt siltas čības, a to pēdas vislaik kā ledusgabali, kas, protams, nav no tām jaukākajām sajūtām.
 
4 | +
 
( Post a new comment )
[info]nezveers on December 4th, 2008 - 10:18 am
Par putnu Tev noteikti jāziņo te!
http://www.dabasdati.lv/
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on December 4th, 2008 - 10:32 am
Bet es jau nemaz simtprocentīgi neesmu pārliecināta, ka tas ūjinātājs vispār bija putns.
Tur labāk noziņošu par zīdastēm, kas pie mājas visus pīlādžus noēda.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]nezveers on December 4th, 2008 - 10:35 am
Man Āgenskalna priedēs gar logu nolidoja krauklis tikko, es domāju ziņot arī par to. Un, kad bija sniegs, uz balkona ievēroju nodevīgas baložu pēdas. Arī viņus grasos denuncinēt. (ja tāds bija šis vārds) Es pat nevaru iedomāties, cik putnu man nāksies nodot, kad došos uz darbu...

Tikko iedomājios, ka man taču arī te sētā ir pīlādžkoks, bet nevaru atminēties, ka būtu pašas ogas redzējis. Kastanī kastaņi bija. Ozolā - zīles ar'. Bet pīlādži?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on December 4th, 2008 - 10:46 am
Tā jau tev būs no darba jāaiziet, lai atrastu laiku par visiem baložiem noziņot!
(Reply) (Parent) (Link)