03 January 2008 @ 07:35 pm
 
Ja kāds vēl ne tik senā pagātnē būtu teicis, ka es spēju būt vēl riebīgāka un žultaināka, man par to nāktos krietni padomāt, jo trūktu pārliecības par tāda apgalvojuma ticamību. Toties tagad es atcirstu aizkaitinātu No shit, Sherlock un vēl nīgri nolūrētu. Laiki mainās, tā gan.

Un tad vēl pamazām sāk pārņemt bažas par to, vai tik arī es nesāku izskatīties nepiedienīgi veca, kā visas tās bijušās klasesbiedrenes un paziņas, par kurām draudziņos mēdzu regulāri šausmināties. 'Cause that would be really uncool, you know.
 
3 | +
 
( Post a new comment )
f: smokin'[info]f on January 3rd, 2008 - 11:58 pm
nay, please don't, you're my last hope. manā vecumā visas izskatās vecākas par mani, un tas nav nemaz tik forši. liek man justies kā 17gadīgai.

/long live the youth(?)!
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: the greenest sin[info]shiry on January 4th, 2008 - 12:16 am
Nemuļķojies, ne nu 17gadīga, ne arī kas. Labāk paskaties, kādas šausmas apkārt darās. Nu, kaut vai piemērs - mana bijusī klasesbiedrene (kas, loģiski, ir precīzi mūsu vecumā) izskatās uz visiem četrdesmit. Kašmar Ivanovič Tjihoužasov, ka es tev saku. Tieštāpēc es arī izmisīgi ceru, ka izskatos jaunāka, 'cause if that's what our age is supposed to look like, well... Spare me.
(If you're feeling particularly curious - manos draudziņos Liene tāda.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f[info]f on January 4th, 2008 - 12:43 am
me - curious? never!

(i'll check immediately)
(Reply) (Parent) (Link)