04 December 2006 @ 06:40 pm
 
Un vispār, kopš tās reizes, kad man pajautāja: "Tu biji piedzērusies, vai?" pēc tam, kad pateicu, ka esmu raudājusi, pietiekami lielā skaitā gadījumu, kad velk uz puņķošanos, pietiek to reizi vien atcerēties, lai viss pārietu. Un nevajag arī uzreiz iedomāties, ka esmu apvainojusies (lai gan toreiz, protams, biju). Nu jau tas ir stipri vien uzjautrinoši.
 
4 | +
 
( Post a new comment )
[info]malafemmina on December 4th, 2006 - 07:58 pm
sore, es te bezteemaa, bet nevaru atrast to kenta jatuaajumu lapu. taatad galvaa pagaidaam nekas nenaak, raksti hagnestai, bet es padomaashu liidz riitam;)
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: passion is despair[info]shiry on December 5th, 2006 - 12:42 am
Nav jau tik degoši, vienkārši ziņkārība moka. :) Vilkšu varbūt pamazām arī tās dziesmas, kuru man vēl nav, un skatīšos, kas tur būs dzirdams. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]malafemmina on December 5th, 2006 - 03:05 pm
tātad droši, jā :) hagnesta hill un Isola varētu vēl būt kādas bērnu balsis, bet verkligen un kent, man domāt, tādas grūtāk atrast.. jauni vēl un roks roks roks, cik nu šie mazie gaudu vīri uz roku ir spējīgi :D vispār.. ja atrodi konu_klans skypā, 5d vai 6d es tur varētu būt un nosūtīt Teu vismaz Hagnesta hill:) un nekautrējies jautāt hagnestai;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: passion is despair[info]shiry on December 6th, 2006 - 09:35 pm
Āh, pat nevajadzēja traucēt viņu, jau dabūju dziesmu. :) Dom som försvann bija īstā.
(Reply) (Parent) (Link)