22 February 2006 @ 02:27 am
 
No other time like 3 am-ish to regret your existence.
 
8 | +
 
( Post a new comment )
f: mašīnā ar sauli[info]f on February 22nd, 2006 - 02:35 am
tā viņš ir, bet pēc dažu stundu miega pamodīsies ar jaunu sparu.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on February 22nd, 2006 - 02:37 am
Ah, I can only wish. Kas to lai zina, kad es vēl vispār gulēt aiziešu un līdz cikiem tādā gadījumā šņākšu, bet rīt uz to hieroglifiku gribas, nu, nebūs labi, ja nogulēšu. (Who would've thought - hieroglifika šosemestri ir mana mīļākā stunda, khh.)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f: rachel[info]f on February 22nd, 2006 - 02:47 am
miegs ir ļoti, ļoti laba lieta (nejautāt, kāpēc tad es pati neguļu), jo īpaši, kad prātā darās whiskas. but then again..var darīt visu ko, izņemot domāšanu par eksistenciāli svarīgiem jautājumiem.

/es šonedēļ nogulēju, bet tas nebija apzināti. būs testiņš, starp citu./

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on February 22nd, 2006 - 02:51 am
Ai, un velns, ja es noguļu rīt, tikpat labi es varu gulēt arī ceturtdien, jo materiālus angļu valodai nebūšu dabūjusi, kā rezultātā uz angleni varu nemaz neiet. Pie tam rīt jāpērk autobusa biļete, lai parītdien varētu braukt uz mājām, un, ja es to neizdaru, viss ir tu-tū, uz māsīcas kāzām netieku, vecākus nesatieku, naudas nav, īsāk sakot The End of The World a.k.a. Doom. Nu, tu redzi, kur miegs cilvēku var novest, redzi, ja.

/Ah, zinām, mums jau stāstīja./
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f: drūmi[info]f on February 22nd, 2006 - 03:16 am
nu, tev joprojām ir visas iespējas likties gulēt jau tagad un dabūt dažas stundas miega, lai varētu rīt visu nokārtot. oh, me and my advices - we're such a team.
nē, bet nopietni - tinies gulēt, jo nevar nobeigties pirms beidzas 4 mēnešu angļu valodas murgs. un to nelaimīgo priekšmetu vispār pieminot - ja tu ( vai - kad tu) uzzini, Kas ir mājasdarbā jādara, kas jāpilda un tā, - you're very welcome to inform me. lapas man ir un, ja tu noguli visu, es rīt 17.30 būšu viesnīcas "latvija" tuvumā (ļoti tuvu).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on February 22nd, 2006 - 03:19 am
Nu, iespējas ir, jā, es nonācu pie gluži tāda paša secinājuma. Lai gan ne soli tālāk, ha ha.
Un jā, angļu valodas ir jāizdzīvo bez kavēšanas, citādi man pat domāt negribas par tiem atzīmju parādiem, kas tur var sakrāties. Trīs atzīmes vienā stundā, nekādas vainas, vai ne, jā.
Un uzdevumi ir as follows - izlasīt, iemācīties, iztulkot tekstu, 1. uzdevums mutiski, 2. un 3. rakstiski; gramatikā - jāizpilda tas tests. Kas mani šobrīd biedē visvairāk ir tas, ka to visu es zināju no galvas uzrakstīt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f: retro[info]f on February 22nd, 2006 - 03:22 am
now, that's a lot of shit, man pilnīgi vai miegs uznāca. varbūt es būšu tev par piemēru tagad - eju gulēt; good night, sleep tight, just nenai de kudasai, vai kaut kā tā. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on February 22nd, 2006 - 03:23 am
Dōmo arigatō godzaimašta. :)
(Sweet dreams.)
(Reply) (Parent) (Link)