12 January 2006 @ 05:25 pm
 
Vai arī, ja būt, tad tādai kā Natālija, un vienalga, ka man nebūtu draugu, pietiekami ilgi biju bez tādiem iztikusi, un vienalga, ka mani aiz muguras aprunātu, jo kas tad tagad ir citādi, un vienalga, ka es citiem jau būtu norakstīts cilvēks. Man vismaz būtu tas viņas sasodītais Dievs, kas visu var un visu spēj, un man būtu kaut kāds mērķis, un es vismaz kaut ko darītu.
 
 
music: Siddharta - "Rave"
 
21 | +
 
( Post a new comment )
f: black & white[info]f on January 12th, 2006 - 06:00 pm
nu nē.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on January 12th, 2006 - 06:13 pm
Ai, nu es jau zinu, ka nē, bet tā kaza pat par spīti visām savām dvēseles pestīšanām MŪŽĪBĀ vismaz kaut ko dara un cītīgi mācās, kamēr šitā kaza tikai dzenā datorspēlītes un pindzelē nagus.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f: smokin'[info]f on January 12th, 2006 - 06:41 pm
tāpēc, ka šitā nagu-pindzelētāj-spindzele ir apveltīta ar vairāk smadzeņkrunkām, nekā tā Madame Mūžība, un viņai nav tik daudz sevi jāpiepūl.

/es, piemēram, arābu vēsturi tagad nespēju pamācīties, jo savus spēkus esmu izsmēlusi, man vajag atkopties. ja nebūtu nagus vakar nokrāsojusi, darītu to tagad ar'.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on January 12th, 2006 - 07:30 pm
/Nu jā, bet tev tas ir saprotams, ka spēki izsmelti pēc diviem eksāmeniem, a es ta vienkārši ņemu un bezkaunīgi slinkoju, nu. (Jā, labi, viss, kuš, miers, es beigšu čīkstēt.) Vismaz tagad varu laimīgi secināt, ka nagi nopindzelēti, un sākt kaut ko lasīt tiem rītdienas arābiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f: smokin'[info]f on January 12th, 2006 - 07:42 pm
/nu re :)
(Reply) (Parent) (Link)