Ieva ([info]shinshila) rakstīja,
@ 2003-06-28 12:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
miegi
peec miegainiibas dabas esmu puuce... (kaarteejaas dziivnieku transformaacijas: shinshila-hameleons-tiigeris-puuce...). no riitiem labpraat ilgi chuchu, toties vakaraa liidz diviem trijiem esmu loti darbiiga. bet nu jau triis dienas peec kaartas man liek celties astonos no riita. kashmarinsh! vareetu jau iet guleet devinos vakaraa, bet man tas nesanaak. neprotu. par gaishss, par agrs. kaut kuraas skandinaavijas valstiis zinaatnieki peec peetiijumiem esot pat secinaajushi, ka tik tieshaam ir 'cilveeki-puuciites' un tie otrie - agrie. taa nav iegriba vai nikis, tas esot cilveekiem geenos vai kur jau tur zem aadas iekshaa... un ar to esot darba deveejiem jaareekinaas, ja grib savam uzneemumam produktivitaati/ kvalitaati utt.
taa nu - mani puuci moka....
nu es jau arii iipashi nepretojos. nevar taa - viss lai ideaali...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]atkal
2003-06-28 14:24 (saite)
interesanti, cik % cilvēku ir pūces. man nez kāpēc reizēm liekas, ka vairums ir pūces, kas visi kolektīvi mokās un moka viens otru tikai tāpēc, ka kāds nez kur un nez kad ir pieņēmis, ka "darba diena" sākas no rīta :)
es pats tāds puspūce, lai gan bieži esmu novērojis, ka īstais "strādājamais" piemetas vēlu vakarā. bet pats reizēm bez īpaša iemesla mostos 5 no rīta... i sazin kas es par tādu zvēru? :) ā, nu ja, tajā ziedoņa dzejolī jau viss pateikts. :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?