Shelly -

Sep. 4th, 2009

01:11 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Izgudrota ierīce, kas ļauj sievietēm čurāt stāvus:
http://www.wbaltv.com/video/20700023/index.html (pa priekšu iet kaut kāds baznīcas reklāmas rullis, nesabaidieties, pēc tam jau nāk īstais sižets)
Tiem, kam slinkums skatīties, varu paskaidrot, ka man tā izskatās akurāt pēc visparastākās piltuves. Nu, labi, to var salocīt un iebāzt kabatā. Bet principā, mīļās dāmas, varam pagrabināties pa saviem virtuves skapīšiem, un uz priekšu! Varat iet rakstīt savu vārdu sniegā, kā iesaka viena no laimīgajām pircējām.
(Ja tā labi padomā, virtuves skapīšos vispār var atrast gandrīz visu, kas cilvēkam dzīvē vajadzīgs. Ar kastroļu vākiem, piemēram, prīmīgi varot iemācīties stūrēt, tā man autoskolā mācīja, tikai aizkari pa priekšu jāaizvelk, lai kaimiņi mediķus neizsauc)

(3 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:September 4th, 2009 - 01:22 pm
(Link)
Nu, ieejot publiskajā tualetē - nav slikts variants
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:September 4th, 2009 - 01:55 pm
(Link)
civilizācijas ziņā advancētie ķīnieši čurājamās trubiņas bija izgudrojuši jau pirms divarpus tūkstošiem gadu - no nefrīta, ziloņkaula, sandalkoka, nabadzīgākajiem slāņiem no bambusa, viņiem gan motivācija nebija dzimumu vienlīdzība, bet gan vēlme neapslapināt savus feodālos zīda halātus
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:September 4th, 2009 - 02:25 pm
(Link)
Šitas laikam ir tādēļ, lai atvieglotu būtnēm biksēs vīriešu ielas pisuāru izmantošanu - nu neies tak meklēt grāvi, kur attupties.
(Reply to this)