Shelly -

Jun. 29th, 2007

09:16 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Vakar izklaidējāmies. Vispirms sabojājām savu priekšstatu par Klondaiku - protams, ēdieni ir zajebis, bet daļa apkalpojošā personāla laikam nav sapotēti pret ce-ce mušām. Kā lai citādāk izskaidro faktu, ka pēc lūguma atnest vienu skrūvi bez ledus un vienu "Fantu" mēs dabūnam vienu skrūvi ar ledu un vienu siltu "Coca-Colu". Skats, kā es ar salmiņa un kokteiļiesma palīdzību mēģināju pārvietot ledu no vienas glāzes uz otru, noteikti bija pa rubli. Un pēc tam, kad esi paēdis un gribi samaksāt, tu vari krietnu brīdi omulīgi sēdēt starp netīrajiem šķīvjiem un māt vai nemāt - oficiante stāv piecus metrus tālāk, tukšu skatu veras tavā virzienā un nereaģē. Nemaz nerunājot par to, ka jēra gaļas podiņš ēdienkartē ir ierakstīts tīri smukumam - neuzķerieties, realitātē nekādu jēru viņiem nav jau otro reizi.
Pēc tam apbruņojām mani ar lielo "Coca-Colas" papīra glāzi un devāmies uz "Cieto riekstu 4". Vismaz uz lielā ekrāna mūvijs kiko āsu - liesmas un drupas šķīst uz visām pusēm, varoņi un atntivaroņi ir gana šarmanti, humors ir mīlīgs (ko vien vērta ir aina, kurā Ferels cenšas iedarbināt Dravžāka Čežeržeņska mašīnas balss kontroli) un pasaule tiek izglābta. Visi, kas laimīgi izdzīvojuši, notrauš pa izkustinājuma asarai.

(8 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]kaplacis
Date:June 29th, 2007 - 09:37 am
(Link)
es jau divas nedēļas par bārmeni - oficiantu strāāju. nu, nav tas nemaz tik viegli. to visu noteikti var attaisnot :>
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:June 29th, 2007 - 09:44 am
(Link)
Protams, ka nav viegli, bet kaut kā nepatīk, ja cilvēks pat necenšas. Vakar bankā, teiksim, mani apkalpoja maza, smuka praktizējošā pelīte - protams, viņai gāja lēni, bet varēja redzēt, ka cilvēks cenšas no visas sirds, un tad man arī nav nekādu pretenziju. Turklāt nav jau tā "Klondaika" tik baisi lēta...
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]hurt
Date:June 29th, 2007 - 10:32 am
(Link)
es ari biju uz cieto. nekaadu paarsteigumu. bija ok, bet man 2 dalja labaak patika
(Reply to this)
From:[info]zintish
Date:June 29th, 2007 - 10:59 am
(Link)
tas taa ir ne tikai klondaikaa. cik nu gadijies kaut kur eest aarpus maajaam lielaakoties oficisantes ir kautkaadas nepareizas bik, reizeem pat klaji nepieklaajiigas. nez, visas sapraatiigaas un centiigaas un angliju aizbraukushas?
a bet ja dzeerienu atnes ne taadu, nekautreejoties jaadod atpakalj un jaaprasa riktiigs, pateereetaaja tiesiibas taa teikt. un nekaada sakara ar pieklaajiibu.
pati kaadreiz esmu riktiigi dreseeta viesmiilja lomai, reizeem dusma parauj kaadus cilveekus njem straadaat. bet nu saprotu, ka izveele nav liela.
(Reply to this)
From:[info]dzeina
Date:June 29th, 2007 - 11:46 am
(Link)
Es tikai nesaprotu, kādēļ šādās situācijās jāsamierinās ar silto kolu. Būtu noprecizējuši pasūtījumu, & viss bumbās. Pie šitādas attiexmes jau arī oficianti izlaižas, aizmirstot to, ka "klienta vēlme ir likums"
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]santa_be
Date:June 29th, 2007 - 01:30 pm
(Link)
klientu vēlme nav likums jau n-to gadu. Paradi man to krogu, kur šobrīd darbojas likums "klientam vienmēr taisnība" .šobrīd- labos krogos darbojas , kāds klients tāda apkalpošana, sliktos- kā mākam tā maujam princips. Tā lūk.;)

Bet galvenais ir neķert kreņķi un viesmīlei tā arī pateikt- man bija auksta fanta, ne tā siltā kola, i svjo.
ja nav dubļu kofijs vai čili pica, tad gan jau samainīs ātrāk kā stundas laikā.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]dzeina
Date:June 29th, 2007 - 01:33 pm
(Link)
Bet paši jau vien pie tā esam vainīgi!
Vismaz es, ja mani neapmierina apkalpošana, ceļos & eju. Nevis samierinos. Pēdējais šāda veida piedzīvojums šeit:
http://klab.lv/community/krogi/10869.html?mode=reply
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]santa_be
Date:June 29th, 2007 - 05:29 pm
(Link)
nu jā es pieciešu. man tāds raksturs. Bet tā ļoti traki neesmu uzrāvusies, parasti ir bijuši tikai tādi sīkumi ko pat nevarētu norakstīt kā sliktu apkalpošanu. Nu vismaz es vienu sajauktu dzērienu uzskatu par kļūdu, ne par sliktu apkalpošanu. :)
(Reply to this) (Parent)