Shelly - Sievietes "acīmredzamā grūtniecības stāvoklī" aizgriežas

Jan. 11th, 2007

10:37 am - Sievietes "acīmredzamā grūtniecības stāvoklī" aizgriežas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

"Šajā gadījumā, kas notika pirms pieciem gadiem, bija ne tikai neprofesionāla, bet arī neētiska rīcība — vienā brīdī dežurējošā vecmāte pienesusi dzemdētājai spoguli, parādot viņas no plīsušiem asinsvadiem zilo seju un nosakot: "Tādai jābūt pakaļai, nevis sejai.""
http://www.diena.lv/latvijas_zinas/lasit.php?id=295201

(7 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]
Date:January 11th, 2007 - 11:19 am
(Link)
es balsoju par to, ka pie pastaavoshaas veseliibas apruupes kaartiibas, dzemdeetaajas vispaar ir jaasuuta uz citaam valstiim...
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:January 11th, 2007 - 12:37 pm
(Link)
Cik no vienas cibiņas rakstītā sapratu, arī citās valstīs nav nekāda medusmaize. Viss tik un tā atkarīgs no konkrētā ārsta, ar ko saskaries.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]casiopea
Date:January 11th, 2007 - 11:33 am
(Link)
Shausmas :(
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:January 11th, 2007 - 12:09 pm
(Link)
murgs
(Reply to this)
From:[info]raita
Date:January 11th, 2007 - 12:28 pm
(Link)
man kaut kā paliek bail.. es te naivi sapņoju, ka otrs bērniņš reiz pieteiksies un ka vienu reizi es noteikti iznēsāšu vēl kārtīgi... ceru,ka spontāno vairs nebūs.. nu zinu. naivi.bet tomēr gribas to bērniņu. un ja man viņš tik grūti nācis un tādas nolaidības pēc... es nez vai no depresijas izķepurotos. man jau pamatīgā depresijā iedzina stradiņos ar pirmo bērnu tieši bērnu ārstu attieksme. vecmāte un ārste bija kolosālas. arī dežūrējošās vecmātes bija super. viņas man palīdzēja ar to, ko tās man nevēlējās palīdzēt. tikai lamāja un lamāja par nez ko.. lai gan viana nebija mana nolaidība, bet tas, ka bērns nespēja no manas krūts paēst. kā rezultātā svarā kritās.. un vēl foršākais, ka es savam nu jau 4gadniekam tā arī nezinu asingrupu, jo šīs analīzes vienkārši neuztaisīja, lai gan ir obligātas. kad papīrus nodevu ģimenes ārstei, viņa šokā skatījās uz neaizpildīto papīru un nesaprata, ko domāt. pilnīgākā haļava attiecībā pret bērna veselību.. tā, ka es lasot šo vēl sapratu: man vēl paveicās. mans puisēns man ir blakus un tikko nosvinēja 4 gadu jubileju.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]kinda
Date:January 11th, 2007 - 06:01 pm
(Link)
ja grib normālu attieksmi, tad jādzemdē tikai un vienīgi priv klīnikās. tā nu tas diemžēl ir, jo cena nosaka attieksmi.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]zan
Date:January 12th, 2007 - 10:38 pm
(Link)
ak Dies, kaut ko tādu izlasot, tiešām šķiet, ka tālāk nu vairs nav kur.
slimot pārgāja vēlme, kad no vienkāršas operācijas gandrīs opītis nomira (dežūrējošā māsa aizmirsa logu aiztaisīt, bet nakts bija vēsa. meningīts ar komplikācijām? kļūdīties esot cilvēcīgi, kaut ko tādu viņi teica).
nu sāk pāriet arī visa vēlme dzemdēt. ja nu vienīgi izlasīt kaudzi gudru medicīniska satura grāmatu, nolīgt par lielu naudu vecmāti un dzemdēt mājās.
te ir latvija, bļin.
(Reply to this)