Shelly -

Sep. 15th, 2024

10:11 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Kad šovakar pēc darba ietrausos taksī ar pusotru metru augstu spoguli vienā rokā, spilvenu otrā, kā arī telefonu un diezgan smagu somu zobos, vadītājs man aizrādīja, ka durvis jāaizverot saudzīgāk. Man radās jautājums, kā viņš ar tik trauslu priekšmetu kā konkrētais auto taisās piedalīties ceļu satiksmē. Tas taču ir bīstami, galu galā. Var trāpīties daudz jaudīgāki objekti par mani. Kāds olis, vai betona apmale, vai cits satiksmes dalībnieks, piemēram, uz padsmit tonnām.
Bet es biju tik laimīga, ka viss ir ielīdis ar milimetra precizitāti un pirmo piegājienu, ka nejautāju neko, smaidīju kā saulīte un atkārtoti atvainojos. Vadītājs atmaiga tiktāl, ka otrā galā pat palīdzēja visu izkrāmēt. Vai varbūt viņam vienkārši bija bail, ka viņa papīra kariete tomēr izjuks gabalos, ja es tai pieskaršos ar savu dēmonisko spēku, he he.

(4 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:September 15th, 2024 - 10:37 pm
(Link)
Malacis 👍
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:September 15th, 2024 - 11:31 pm
(Link)
hehe :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]fleur
Date:September 16th, 2024 - 09:29 am
(Link)
Jā, pēc tam, kad CSDD tehniskajā noskatījos, kā krata mašīnu, man vispār nav saprotams, kāpēc tik obligāti katra bedrīte jāapbrauc:)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]nova
Date:September 16th, 2024 - 11:43 am
(Link)
Uzskatāms piemērs tam, kamdēļ kašķīgi cilvēki ir tādi, kādi ir. Jo nelaimīgi:) šoferis arī neteiktu neko par durvju aizciršanu, ja būtu laimīgs:)
Apsveicu ar spoguli un spilvenu!!!
(Reply to this)