Shelly -

Nov. 14th, 2010

04:59 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Noskatījāies "Soltu".
Man kaut kā galīgi nepavilka: Džolija tik drausmīgi kārna kā ģindenis (okey, es saprotu, ka viņai tādai bija jābūt sākumā: gūsts pie vjetnamiešiem, badināšana... Bet divu gadu laikā tak var paspēt uzēst vismaz kādu miesu uz kauliem, lai paskats mazliet sportiskāks), krievu akcenti vienkārši drausmīgi un rokās vienmēr kalašņikovi un šņabja glāzes, un sauc viņi cits citu par "komrad" (???)... Vispār tāda sajūta, ka neviens krievs tam uzņemšanas laukumam nav laists tuvāk par 20 km: ko vērts vien ir milzīgais pareizticīgo krusts uz paraugpadomju pilsoņa bērna kapa 1975. gadā (!!!).
Patiesībā tas pat nav smieklīgi, tas ir bēdīgi. Principā izskatās, ka kopš aukstā kara laikiem vismaz uz kino ekrāniem nekas nav mainījies, un arī netaisās mainīties.

(6 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]up
Date:November 14th, 2010 - 05:39 pm
(Link)
jaa, es ar par to domaaju toreiz kad skatiijos. how hard could it be panemt dazus krievu aktierus, vai vismaz vienu normaalu krievu, kas viņiem jeedziigu tekstu uzraksta/iemaaca. un kaa jau es te dazas dienas atpakal vienaa diskusijaa mineeju - man dzholija atgaadina kjeevi. iipashi tagad, ar tiem stiegrainajiem, garajiem locekljiem un iekritusho seju.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]up
Date:November 14th, 2010 - 05:40 pm
(Link)
esi redzeejusi "Remember me"? tas ir riktiigi labs muuvijs - iesaku. gan zhanrs cits
(Reply to this)
From:[info]affair
Date:November 14th, 2010 - 06:26 pm
(Link)
šis bija viens no tiek gabaliem, kura beigās bija žēl, ka pēc pirmajām 20 minūtēm neizslēdzu ārā.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]f
Date:November 14th, 2010 - 07:22 pm
(Link)
vot, es saprotu, ka viņai pižiks bij' galvā, tie jau tā kā modīgi vēl ir. bet tad uzreiz šņabja glāze rokā un tiklīdz atver muti, lai runātu "pa krieviski" man aš vai gribējās paprasīt kādam - a ko viņa tur vispār saka?
nuja, un par viņas kaulainumu man arī bija posts. skumīgi. bija tik iespaidīgi skaista kādreiz, tagad tikai pliks rāmis.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]daarta
Date:November 14th, 2010 - 07:33 pm
(Link)
jaunās the tourist filmas treilerī viņa izskatījās pēc soltas pārsteidzoši skaista
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:November 14th, 2010 - 08:09 pm
(Link)
Jā, jāatzīst, pirmajā ainā, kur viņa runāja ar spiegu-denuncētāju, es nesapratu absolūti nevienu vārdu. Labi, ka Dārgais bija uzlicis subtitrus angliski.
(Reply to this) (Parent)