Shelly -

Oct. 29th, 2010

06:49 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(22 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]courty
Date:October 29th, 2010 - 07:11 pm
(Link)
Par pirmo nezinu.
Otro- Es iegriežu tos tomātus (ne tur kur kātiņš,otrā pusē), tad iemērcu verdošā ūdenī, paturu dažas minūtes, tad aukstā ūdenī.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:October 29th, 2010 - 07:33 pm
(Link)
Aha. Nākamreiz mēģināšu tā.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:October 29th, 2010 - 09:56 pm
(Link)
Es arī iegriežu, bet krustiņā - tā kā tieši pretējā pusē kātam iegriežu divus, vienotram perpendikulārus griezienus aptuveni 2 cm garumā. Dikti viegli tad velkas nost bez aukstā ūdens - vienkārši karstā pastāv, izņemu ārā, bik padzisinu un viss.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:October 29th, 2010 - 10:08 pm
(Link)
Vot, es tā arī darīju, tikai uzreiz pēc izņemšanas, tātad atslēga ir padzesēšana.
(Reply to this) (Parent)