| From: | courty |
Date: | October 29th, 2010 - 07:11 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Par pirmo nezinu.
Otro- Es iegriežu tos tomātus (ne tur kur kātiņš,otrā pusē), tad iemērcu verdošā ūdenī, paturu dažas minūtes, tad aukstā ūdenī.
| From: | shelly |
Date: | October 29th, 2010 - 07:33 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Aha. Nākamreiz mēģināšu tā.
Es arī iegriežu, bet krustiņā - tā kā tieši pretējā pusē kātam iegriežu divus, vienotram perpendikulārus griezienus aptuveni 2 cm garumā. Dikti viegli tad velkas nost bez aukstā ūdens - vienkārši karstā pastāv, izņemu ārā, bik padzisinu un viss.
| From: | shelly |
Date: | October 29th, 2010 - 10:08 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Vot, es tā arī darīju, tikai uzreiz pēc izņemšanas, tātad atslēga ir padzesēšana.