Shelly -

Jul. 9th, 2010

08:54 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Jāatzīst, ka izreklamētie brokasteri mani stipri pārsteidza (jā, esmu reklāmas upuris, turklāt upuris, kas izķemmēja divus veikalus, līdz tika pie kārota!). Cepums kas cepums. Kur tie izreklamētie pilngraudi bija paslēpušies, es nezinu, varbūt bija labāk paciņa jāpakrata. Šķiet, ka ēst auzu cepumus brokastīs būtu veselīgāk (un lētāk ar!).

(3 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]kolts
Date:July 9th, 2010 - 09:18 am
(Link)
shitie cepumi jau kaadu laiku bija nopeerkami veikalos (vismaz narvesen). es kaadreiz pirku, kad gribeejaas kaut ko garshiigu, saatiigu, bet ne ljoti saldu. tagad reklaamas iespaidaa pat virsuu skatiities negribas :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:July 9th, 2010 - 09:35 am
(Link)
No reklāmām man ir izdevies izvairīties, bet wot vilcienā viņi mani šonedēļ katru rītu cienāja ar dažādiem brokastu cepumiem. Daži ir gardi, daži mazāk gardi, bet cepums tas ir un paliek.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:July 9th, 2010 - 10:00 am
(Link)
sen sen atpakaļ bija tāda brokastu sula laikam Cido, faktiski multivitamīnu arī ar kautkādām šķiedrām un auzām utt. toreiz es atceros, ka riktīgi uzķēros, un dikti par katru cenu vajadzēja kādu brīdi.. bet tad laiki laikam mainījās, sula aizmirsās un tā sula arī pazuduski kaut kur tagad
(Reply to this)