Shelly -

Mar. 31st, 2010

09:06 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(8 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 31st, 2010 - 09:24 am
(Link)
hm, ir aplejamās un neaplejamās griķu pārslas? es zinu tikai vienu zorti, tām uz paciņas ir rakstīts "vārīt 3 min", bet es tās vienalga apleju vienkārši ar ūdeni, šķīvīti virsū un uzbriest ļoti labi. galvenais - pielikt sviestu un sojas mērci (un tzatziki, un ceptu šķiņķīti utt)
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:March 31st, 2010 - 05:12 pm
(Link)
Aplejamās ir tādas maziņas paciņas, klāt tur jau pielikts piena pulveris (man liekas) un kaut kādas piedevas, kas liek tam visam garšot pēc maurlokiem, sēnēm vai etc.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 31st, 2010 - 05:15 pm
(Link)
līdz šim biju pārliecināta, ka mazajās paciņās ir tas pats saturs, tikai mazākā izmērā :)
katrā ziņā pārslas no lielajām pakām vārīt nav vajadzības, viņas uzbriest ļoti labi arī aplietas. http://klab.lv/users/rasbainieks/1091817.html
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:March 31st, 2010 - 10:05 pm
(Link)
jā, es arī mēdzu griķu pārslas apliet. pienu var pieliet pēc tam. vārīt vajag tikai veselus griķus.
(Reply to this) (Parent)