Shelly - Post a comment

Mar. 31st, 2010

[info]shelly

09:06 am

Rītu sāku radoši - pirmo reizi mūžā vārīju brokastīm griķu pārslu putru (un vispār, iespējams, pirmo reizi mūžā vārīju putru brokastīs) (tās aplejamās griķu putras gan ir ļoti garšīgas, bet visai neekonomiskas). Jautājums par proporcijām starp pienu/ūdeni un pārslām joprojām ir aktuāls. Vispirms kastrolī uzkarsēju glāzi piena, tad sabēru pārslas, cik daudz - nezinu, bēru vairākkārt, bet pēc minūtes maisīšanas kļuva skaidrs, ka noteikti piebērts par daudz, pielēju vēl ūdeni, atstāju uz divām minūtēm, sasālīju, un bija pašā laikā, tikai putru dabūja ēst ne vien Dārgais, bet arī es, un sasodīto pienu pierāva pie kastroļa sāna. Jāturpina trenēt roku.
//milzīgi liels paldies par noderīgajiem ieteikumiem, noteikti izmantošu!

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.