shayla ([info]shayla) rakstīja,
@ 2007-08-21 23:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Zero 7 - In The Waiting Line

Cashback.
Cik taa nav dariits.. aptureets laiks. Lai gan laiks skrien pilniigi nemanot, ir briizhi, nee, ir tieshi viens briidis, kuru tu paturi tik, cik ilgi veelies. Tas parasti ilgst taadu laiku, kur tu paarlec no domas uz domu, no domas uz domu..un attapies pavisam citaa pasaules malaa. Vai reizeem pavisam citaa laikaa. Teiksim, pagaatnee.. kaadaa briidii, kur tu to briidi patureeji un apstaadinaaji. kur apkaartni iesaldeeji un vaardus ieraameeji..un smarzhas patureeji.
Reizeem kaadaa briidii, notikumaa, es iedomaajos patureet sho mirkli. iedomaajos - vai veelaak speeshu atcereeties tieshi sho sajuutu?! Bet rezultaataa speej atcereeties tieshi tos neparastaakos briizhus un neparastaakaas izjuutas. taas vienreizeejaas. un pirmaas (tajaa laikaa, kad jau speej to apzinaaties).
Man nez kaapeec velk uz rudeni. Liekas tad es speeju vairaak ieraameet. ..vai arii sho noskanju veelos sev neesaat apkaart visu laiku. jaa. ...rudens. zibsnii atminjas no Daugavas otras puses-rudenii. taa nepiespiestaa gaisotne. un tas patiikamais laiks. eh.
bet shodien ir vasara.
un lai kaa es censtos - es nespeeju ieraameet tagadni.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?