Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:13: Cirks turpinās. Rubesa gan tik ātri ieslēdza atpakaļgaitu, ka bez maz ir jāsāk domāt, ka tika izspēlēta prasta divgājienu kombinācija ar mērķi novērst uzmanību no otra valdes kandidāta, kas iespējams ir smagsvara speciālists līdzekļu apgūšanā un pareizā sadalē. Vērtīgi kadri ir jāsargā no nevajadzīgas uzmanības. Amizanti, ka pavieglais izglītības reformators Gruntmanis aplauzās tajā valdes konkursā. Ja viņam vēl tagad nepieliec, kas ir tās padomes un kā tās funkcionē, tad tur vairs nekas nav glābjams. Nu ko vēl piebilst? Notikumiem bagāta pirmdiena. Ja skolnieki spēlē gudrs un vēl gudrāks, tad MK - stulbs un vēl stulbāks. Pēc punktiem vadībā izglītības moira.

Mūzika: In Flames - I, The Mask
Tags: ,

Comments

[User Picture]
From:[info]heda
Date:10. Februāris 2020 - 21:24
(Link)
Pēdējā laikā neesmu iedziļinājusies, bet agrāk Gruntmanim bija labas idejas medicinas nozarē. Bet naivitātes līmenis... LOL
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:10. Februāris 2020 - 21:36
(Link)
Nu Stradiņos viņš iespējams patiešām noderētu pēc būtības. Mani pārsteidza tas, kā cilvēks tik spītīgi spēj ignorēt skaitļus diskusijās par izglītību. Vienkārši maļ savu.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:10. Februāris 2020 - 22:43
(Link)
šitas Gruntmanis štatos saucās ``professor`` ( tur ir iespēja dabūt šo nosaukumu par praksi) bet viņš nav aizstāvējis disertāciju, tb. nav MD. Kā rezultātā bija apvainojies ka šeit viņu par profesoru neuzskata.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:11. Februāris 2020 - 09:17
(Link)
lol :D
Powered by Sviesta Ciba